kokoreç değilde, yemekli oturmalı, park sıkıntısı olmadan,sonrası otobana inecek yer diye belirttim ben bu arada. kokoyu dikkata almadım pek :)
Printable View
kokoreç değilde, yemekli oturmalı, park sıkıntısı olmadan,sonrası otobana inecek yer diye belirttim ben bu arada. kokoyu dikkata almadım pek :)
Kayıntı mı var :DD
akın usta senelerdir izmirde tek kokoreç konusunda :) akın ustada buluşup kipa otoparkına geçilebilir otobanda dibi zaten denemek isteyenlere :)
Kokorec yemeyen adam sirf denemek icin neler yazmis helal sana koca yurekli berkay kocer
tam vize haftasında olmadı bu ama uyarsa gelip tanışmak isterim :D
berkay arabayı sattım kanka buluşma gününe kadar bi araba bulup alalım da deneyelim :D
Daha 2 gün önce aklıma geldi Berkay hortlatmış konuyu:) Çokda iyi düşünmüş yapalım güzel bi yemek gecesi Orçunun yazdığı köfteci altay çok güzel park sorunuda yok açıkcası bulunduğu yerden otobanada çok kolay çıkılabilir denemek isteyenler sıkarlar orda...:)
Çok iyi olur kayıntı varsa geliriz :D
şunu güzel bi zamanda ayarlayın da edirneden çıkıp geleyim, izmir havası alasım var fena :D
Benı alacak cengaver olursa foto çekimlerinizide yapılır :D
Gün kararlaştıralım bence yoksa öyle kalacak :)
21 i yapalım ? c.tesi akşamı daha güzel olur
21-22 sinde ülküde yarış var.
Cmrtesi yağmur var Metoo:)
Zamanında biyerde kokoreç yemiştik, pınarbaşı pistine gitmeden sağda biryerde sokaktaydı.
O kokoreç gibi kokoreç hayatımda yemedim, adını bilen yazsın da gelince yiyelim orda.
o zaman atlayın gidek :D
Bu forum ne pilav organizasyonları gördü
Neler gördü çekirdek kadro iyidi eskiden
Bu arada
Hala 1.2 TSİ yokmu Ahahahahaha :D
Cuma olsun uymaz mı..:) Köfteci Altaydan sonra napcağımıza karar veririz
Bence cuma iyi olur gibi hem genelde denemeler cuma oluyor yemek yenir sonra denemek isteyen dener.
cuma günü sanırım ben de gelebilirim tanışmaya sizlerle :) hatta gelirken gaziemir tarafından gelecek varsa buluşabiliriz kimseyi tanımıyorum :D
Cuma günü ise saati de belirleyelim de , saat uyarsa vizeden çıkınca direkt katılırım :)
Can abi köfteci Altay'ı kapatmışlar :):)
Saat 7 8 demeyinde is cikisi bizde yetiselim ::)
O zaman , Cumartesi akşam 9 diyelim mi?
bende katılabılırım
Cumartesi akşamı 9 çok iyi olur ama hava durumunda yağmur gösteriyor eğer derseniz ki kapalı bi mekanda gidelim çay kahve yapalım oda olur..:) Mevcutun ne kadar olacağı az çok belli olursa Cumaya kadar hepbirlikte karar veririz..
Cumartesi akşamıda kız arkadaşıyla arkadaşlarıyla dışarıya çıkcak olanlar olabilir onlarıda düşünmeli:D
Şu işi BU Cuma 20.11.2015 saat 8.45-9.15
forum otoparkı yapalım ordan istenilen yere geçeriz
***** calısıyoruz 7 li saatler bize zor :)