@Selim.Y plaka ESN idi
@Emir b16a bütçe 17 bin lira.
106'ya yönelmeye başladım ben de yavaş yavaş. del sol bulamayacağım sanırım o fiyatlara.
Printable View
@Selim.Y plaka ESN idi
@Emir b16a bütçe 17 bin lira.
106'ya yönelmeye başladım ben de yavaş yavaş. del sol bulamayacağım sanırım o fiyatlara.
sıralı 6nın sesini tadın bence rwd ile bütünleşince vazgeçilmez oluyor... o paralara tertemiz bir e30 325 alırsınız yada biraz zorlayıp e36 320 alabilirsiniz.
bu rakam aralığındaki en mantıklı araç corsa 1.7 dti ufak dokunuşlarla hızlı bir aracınız oluyor artı olarakta yakıt bakımından çok avantajlı oluyor ama illa bezinli olsun diyorsa clio rs onunda temizini bulmak artık zorlaştı..
ilk aklıma gelen golf gti uygun fiyatlı alınıp toplanabilir mk2 yada mk 1
seat ibiza 2.0 cupralara bakılabilir yada 2.0gt lerine
düzgün 1.7 dti bulabilirseniz de makul olur tabi ederi kadar fiyatı olan araçlardan bahsediyorum fiyatları uçmuş olanlardan değil
yedel parça konusunda arar bulurum derseniz mazda mx3 güzel arabadır
honda prelude lara bakılabilir
del sol lara yada direk crx lere bakılabilir
focus 2.0 sport trendlere bakılabilir
nissan primera gt lere bakılabilir
astra gsi olabilir temizini bulamıyosanız vectra gt de olabilir astradan çok aşada kalmaz performans olarak belki corsa gsi olabilir
yazdığım araçların bir çoğu 17 000 bütçesiin altında aldığın zaman bakımı eksiğini gidermesi boşuna seni düşündürmesin 17 000 in altında seçim yapman daha mantıklı olur 12 000 civarı bi araç alman ve onun üzerine harcaman seni daha mutlu eder için ferah binersin hiç değilse
ben olsam bu seçenekler arasından seçim yapardım
vay be güzel ülkemin ve modifiye anlayışının geldiği noktalara bak :) 1.7 dti corsa gti sınıfına karşı :D
o paralara en kolay hızlandırılıp kullanılabilecek araç kesinlikle 106 gti,,hem eli yüzü düzgün bi araç bulunur 15 lere 1-2 lirayada hızlandırılır keyifli bişiler çıkar ortaya ;) ...
rs yada 106 tavsiye ederim
clio williams düşünürsen pm den ulaşabilirsin. feh li typerlara bile giderini yaparsın:D
teşekkürler :)
tercihim 106'dan yana oldu. şimdi araç bakıyorum eli yüzü düzgün.
bu fiyata en mantiklisi 106 dir rs icin biraz citayi yukseltmen gerek.