User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 2.el LPG

sarper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2.el LPG

Aracımda atiker marka sıralı sistem lpg bulunmakta ve taktıralı henüz 1yıl olmamıştır. Aldıgımdan beri nerdeyse hiç LPG yi kullanmadım benden önceki sahibi de taktırmış ve ruhsata işletmemiş faturası falan henüz onaylanmamış vaziyette.Şimdi merak ettigim ben bu tüpü söktürüp satmak istiyorum bu konuda herhangi bi engel var mı? Tüp ruhsatıma falan işli degil henüz faturası kesilmemiş halde söktürüp satmam da ve başkasının bunu kullanmasında herhangi bi sıkıntı var mı? cevaplayıp yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende aynen böyle bir tüp alıp taktırmak istiyorum aracıma. Beraber öğrenelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende aynen böyle bir tüp alıp taktırmak istiyorum aracıma. Beraber öğrenelim.
    inşallah bi sıkıntı olmuyordur arabada boş yere duruyo

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer işli falan değilse bi sıkıntı olmaz ben bugün aracıma taktırıyorum 3 aylık tüpü

eran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herhangi bi sıkıntı olmaz sonuçta aracınızda suanda tüp yok gibi kabul edliyo ruhsata bakınca .. Baskası da alıp kendi aracına baglatabilir fakat ruhsatında lpgli yazması gerekir .. Eger ki yazmıyosa yani ilk defa takıcaksa sıkıntılı, sızdırmazlık raporunu faturayı vs bulması gerekiyo işletmek için .. Ama dediğim gibi siz gönül rahatlığı ile sökebilirsiniz .. Eger ki sökmezseniz aracınızda tespit edilmesi halinde aracınız teknik degişiklik sebebiyle baglanır, ister kullanın ister kullanmayın, tespit edilmesi baglanmanız için gecerli bi sebep olucaktır ..

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim elimdede var az kullanilmiş tartarini marka lpg biraz araştirdim yeni tank alinip tekrar kullanilabiliyormuş farkli bi araçta ama kimse almadi elimde o şekilde duruyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgiler için teşekkürler şimdi bendeki durum şu şekilde 1yıl önce taktırılmış ve taktırılan yerden fatura kesilmemiş daha sonra işletilir diye(fatura kesilince 1ay içinde muayene zorunlulugundan dolayı) şimdi ben satsam bu tüpü takan yer o kişinin adına faturayı kesse bu şekilde olabilir mi? zaten bugun gidip faturayı ben istesem bana verecekeler benim yerime başkasına kesebilirler mi projesiyle birlikte?

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sarper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgiler için teşekkürler şimdi bendeki durum şu şekilde 1yıl önce taktırılmış ve taktırılan yerden fatura kesilmemiş daha sonra işletilir diye(fatura kesilince 1ay içinde muayene zorunlulugundan dolayı) şimdi ben satsam bu tüpü takan yer o kişinin adına faturayı kesse bu şekilde olabilir mi? zaten bugun gidip faturayı ben istesem bana verecekeler benim yerime başkasına kesebilirler mi projesiyle birlikte?
    keserler sıkıntı olmaz en kötü yeniden bi fatura düzenlenir kdvsini ödersiniz oda 100 lira falan bi para tutar max

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)