Öncelikle Slm arkadaşlar, bugün Başıma gelen bir olaydan bahsetmek isterim, ***** hava sıcak çoluk çocuk binelim şöyle bir denize gidelim dedik malumunuz KERPE sahilini bir çok arkadaşımız biliyordur, Kandıra yolunun başından Kandıra merkeze kadar bir çoğu giderken rampa yukarı haliyle üç Şerit yolun ikisi çıkana biri rampa aşağı inene,32 yaşındayım Doğma büyüme kocaeli iZmitliyim ama artık yaz aylarında Kandıra'ya gitmeye korkar oldum, rampa yukarı çıkıyorum viraj var pat karşıma bir araç bakıyorum 34 Plaka ,kandıra yolunda ne kadar ölümlü yaralamalı veya hasar oranlı kazalarda illaki Aracın birinin plakası 34,kendinize acımıyorsanız karşı tarafa acıyın , sözüm buralara gelipte o şekilde kullanan Arkadaşlara , bugün yaklaşık 800 mt veya 1 km'lik bir rampa çıkıyorum Önümde transit yürüyor, yolun yarısındayken transit aniden sağ şeride bir geçti can havliyle a3 Le kafa kafaya kaldım ( bu Yazımı okuyorsa o arkadaş esefle kınıyorum, sesli şekilde daha farklıda kınadım,hatta geri dönüp sahada farklı kınamayı düşündüm ama çoluk çocuk olunca) arabada ailem, eşim ,10 Yaşında ve 6 aylık kızım var , be y....şak güzel güzel eğlen adam gibi yolunda git, burda genelleme yapmak değil amacım kimse yanlış anlamasın ağırlıklı 34 Plaka .oralardan bu memlekete gelen Arkadaşlara uyarı bâbında Söylemek isterim zaten çok tehlikeli bir yol siz o tehlikeyi iki katına çıkarıyorsunuz , rica ediyorum Dikkat dikkat dikkat, Yazımı hatalarıyla,imla hatalarıyla okuduğunuz için teşekkürler ,Rabbim Cem'i cümlemizi kazasız belasız bir hayat yaşamayı nasip etsin