Caddy 2.0 tdi sportline manuel , chipli + kutu içi filtreli tek geçerim. Çok ciddi gidiyor. Fren ve yol tutuş performansı baya başarılı. 2. viteste tutunamıyor araba 3. viteste bile ciddi patide kalıyor :D
Printable View
Caddy 2.0 tdi sportline manuel , chipli + kutu içi filtreli tek geçerim. Çok ciddi gidiyor. Fren ve yol tutuş performansı baya başarılı. 2. viteste tutunamıyor araba 3. viteste bile ciddi patide kalıyor :D
kimse combo kullanmamış mı yahu :D
Peki bu otomobillerin gazlamak için değil de yük nakli için üretildiğinin farkındasınız değil mi?
Hepsini kullandım piyasada satılan ve hiç biri iyi yol tutmuyor. Zaten gerek de yok. Adam bunu insalar yüklerini kolayca taşısın, şehir içinde de sıkıntı yaşamasın diye yapmış viraj kassın diye değil. Motorlar verimli çünkü yükün altında ezilmemesi gerekiyor.
Hafif ticarilerle gazlamanız, kaza yapmanız, içinde ölmeniz zerre kadar umrumda değil ama başkalarına da zarar veriyorsunuz veya vereceksiniz...
CADDY uzun sasıylede dobloylada cok yol yaptım, doblo yuksek hızdastabıl ancak agırlık transferlerınde sacmalıyor, caddy daha bınek arac tepkılerı verıyor. caddy ıyı yanı..
Doblo 2.0 eğlenceli olur gercekten yol tutusu kullaniciya gore degisir..caddye hic binmedim ama durusu cok guzel..
Bu fikrin tek savunucusu olabilir oda fikrin sahibi. Tebrikler..
Benim için 220 yapan bi araç yerine 0 100 ü 6 saniye olup 120 son hızı olan bi araç daha makuldur, eminim bi çok kişide benim gibi düşünür techte. Şahsen benim hızdan kastettiğim budur.
Bu fikre göre doblo 90 la gitsin çok güvenli.. Ama broadway 150 ile gidebilir niye çünkü o yük için o insan taşımak için.
Caddy ve Doblo arasında uçurum var. Fiyatlarıda bu yüzden farklı zaten.
2.0 Doblonun turbosu çok kötü , VNT değil. Yerine cuk oturan insignia turbosu ile 200hp mis gibi gezilir yakıtıda 7lt gibi şehir içi dolaşılır usul usul..
2.0 Doblo cidden donanım fiyat vb bazındanda güç konusundada çok iyi Albea dan sonra onu kullandığımda inanılmaz zevk vermişti :D
Bu yeni kasa doblolar ilk geldiğinde adanadan geçiyorum ozaman fiat brava var bende 110 bg adam yol istedi yere yakın böyle zenonlu falan :) dedim az gazlayayım adam bana uyuz oldu bir kapattı yemin ederim aramız 10 boy oldu adamı yakalayamadım bir türlü hayatımın şokuydu. Felaket siyah duman atıyordu adana plaka siyahtı. Kısacası doblolar fena...
Dipnot sonra adanada techturkey buluşması yapıldığında bende gittim geldi o doblo şimdi hatırladım roll falan yapıyorlardı felaket gidiyordu...
transporter kadar ıcıne ses alan bı arabaya bınmedım henuz nasıl ses alıyor araba yenı model bırde asvlattakı ses dırek arabanın ıcınde
bende bigün sagından gecerim lan nolcak diye atladım bos yolda ama bir kargo sirketinin tek dingil çift teker transiti kepaze etti valla.ozamanlar bilmiyordum garibim 1.4 i30 varken. 200 logosunu görünce ayıktım zaten kapısındanda ileri gidemedim :D sessizce gazı bırakıp arkasına girdim:D
stock 200hp Transit i bir kullanın derim :)
Bizim okulun servisi Ford Transiti kullandım bi kere.Köpek gibi gidiyor nalet araba :D
200 hp transitin sıfırı yok galiba. Web sitesinde göremedim.....
aynen gorunmuyor lıstede 155 ps ler var
burdan bakın
Otokoç - Ford Ticari Araçlar - Ford Yeni Transit
Caddy 1.9 aldık dsg.Performansından memnunum acıkcası.
ben her türlü caddy diyorum her yönden alman harikası bir araç sadece turbo ve yazılımla 220 hp leri alıyosun. şuan var bizim arkadaşta kısalı 106 yı geciyo
edit, sanırım satışta yok? :D
kamyonet modelinde 3.2 200 hp lık modelı hala duruyor
transit 430.. 3,2 200 hp.. ara hızlanmalar şaka gibi..
doblonun 1.9 jtd motorlarıda çok iyiydi bence 2.0 daha iyidir diye düşünüyorum ama görüntü olarak caddy bi tık daha önde , bide 3.2 motor transit gerçekden çok iyi hızlanıyo 2 saat yolculuk yapma fırsatım oldu hayretler içerisindeydim
doblo 2.0 power, tavsiyemdir bi zamanlar adanada yapılan bi tane vardı turbo dp, ıvır zıvırlarla 220 hp civarlarındada bi gücü vardı belkide daha fazla tam emin değilim ama ömü açık bi motor
Doblo candır abi 1.3 kullanıcısıyım yol tutuşuda iyi
kimse transit custom dememiş.
Ara hızlanmaları çok iyi olmasa da. cidden iyi yol tutuyor.
çift teker transit cidden şaka gibi.
155 lik olanların boşu iyi gidiyor ama yük yokken çok tehlikeli.
1.6 (115 hp sanırım) maxi doblo fena değil, yol tutuşu iyi.
2.0 doblo deneme şansım olmadı ama iyidir diye tahmin ediyorum.
1 senedir sıfır olarak aldıgım suan yaklasık40bin km de olan 1.4hdi nemo nun kullanıcısıyım..
Yaklasık 20bin km deyken de ecufast yazılım yaptık..
Her ne kadar ekonomi amaclı da yapmıs olsak yazılımı,dolayısıyla güç te geldı..
Diğer muadıllerını nemo fiorıno bıpper vs don lastıgı kıvamında :D
1.3 mj doblo 2 3 boy..1.3cdti astra yıda aynı sekılde..Sımdılık denk gelıp es dost makarasına denedıklerım bunlar..
Yazılımdan once cok zevksızdı sımdı bıraz tad geldı dıyebılırım..
Yakıt ekonomısıde cabası..
Varsa merak edılen,cevaplandırabılırım..
valla o 200 lük transitle birkere aydın otobanında denk geldik 190-200 banamısın dememişti ben bile şaşırmıştım nasıl gittiğine ki o sırada bendede marea hlx vardı
İşin özü konu adına, fiyat ve performans oranı olarak en hızlı ticari araç 2.0 Doblo bence :)
Sağlıklı bir şekilde 200 hp civarı rahat alınabiliyor anlaşılan..
ben 2.0 caddy sportline sahibi olarak söylüyorum doblo 2.0 135 bg de kullandım doblo 2.0 caddy kadar gücünü yola kesinlikle aktaramıyor 0-100 ü 12-13 saniye civarı iken caddy 0-100 9.5-10 saniyede çıkıyor minivanda kesinlikle yolun sonu 2.0 sportline caddy :)
200 lük transitler gerçekten şaka gibi bir ara şehiriçinde baya şaka yapmıştık. İzmitliler bilir umuttepe bayırını tıka basa yüklü halde 1le başlayıp 6yla bitiriyor gerçekten sınıfının en iyisi
200 lük transıt yazılım ve ufak dokunus ıle şaka yapabılır :D
transit binek araba gibi ya :D bizde git gel kırıkkale yaptık çok keyifli bi ticari
2.5tdi transporter + box bizim işlerinde vardi net gidiyodu valla :)
1.9 TDI Caddy nedir abi... Hızlı ticari deyince aklıma 3.2 Transit geliyor..