aynen gorunmuyor lıstede 155 ps ler var
Printable View
aynen gorunmuyor lıstede 155 ps ler var
burdan bakın
Otokoç - Ford Ticari Araçlar - Ford Yeni Transit
Caddy 1.9 aldık dsg.Performansından memnunum acıkcası.
ben her türlü caddy diyorum her yönden alman harikası bir araç sadece turbo ve yazılımla 220 hp leri alıyosun. şuan var bizim arkadaşta kısalı 106 yı geciyo
edit, sanırım satışta yok? :D
kamyonet modelinde 3.2 200 hp lık modelı hala duruyor
transit 430.. 3,2 200 hp.. ara hızlanmalar şaka gibi..
doblonun 1.9 jtd motorlarıda çok iyiydi bence 2.0 daha iyidir diye düşünüyorum ama görüntü olarak caddy bi tık daha önde , bide 3.2 motor transit gerçekden çok iyi hızlanıyo 2 saat yolculuk yapma fırsatım oldu hayretler içerisindeydim
doblo 2.0 power, tavsiyemdir bi zamanlar adanada yapılan bi tane vardı turbo dp, ıvır zıvırlarla 220 hp civarlarındada bi gücü vardı belkide daha fazla tam emin değilim ama ömü açık bi motor
Doblo candır abi 1.3 kullanıcısıyım yol tutuşuda iyi
kimse transit custom dememiş.
Ara hızlanmaları çok iyi olmasa da. cidden iyi yol tutuyor.
çift teker transit cidden şaka gibi.
155 lik olanların boşu iyi gidiyor ama yük yokken çok tehlikeli.
1.6 (115 hp sanırım) maxi doblo fena değil, yol tutuşu iyi.
2.0 doblo deneme şansım olmadı ama iyidir diye tahmin ediyorum.
1 senedir sıfır olarak aldıgım suan yaklasık40bin km de olan 1.4hdi nemo nun kullanıcısıyım..
Yaklasık 20bin km deyken de ecufast yazılım yaptık..
Her ne kadar ekonomi amaclı da yapmıs olsak yazılımı,dolayısıyla güç te geldı..
Diğer muadıllerını nemo fiorıno bıpper vs don lastıgı kıvamında :D
1.3 mj doblo 2 3 boy..1.3cdti astra yıda aynı sekılde..Sımdılık denk gelıp es dost makarasına denedıklerım bunlar..
Yazılımdan once cok zevksızdı sımdı bıraz tad geldı dıyebılırım..
Yakıt ekonomısıde cabası..
Varsa merak edılen,cevaplandırabılırım..
valla o 200 lük transitle birkere aydın otobanında denk geldik 190-200 banamısın dememişti ben bile şaşırmıştım nasıl gittiğine ki o sırada bendede marea hlx vardı
İşin özü konu adına, fiyat ve performans oranı olarak en hızlı ticari araç 2.0 Doblo bence :)
Sağlıklı bir şekilde 200 hp civarı rahat alınabiliyor anlaşılan..
ben 2.0 caddy sportline sahibi olarak söylüyorum doblo 2.0 135 bg de kullandım doblo 2.0 caddy kadar gücünü yola kesinlikle aktaramıyor 0-100 ü 12-13 saniye civarı iken caddy 0-100 9.5-10 saniyede çıkıyor minivanda kesinlikle yolun sonu 2.0 sportline caddy :)
200 lük transitler gerçekten şaka gibi bir ara şehiriçinde baya şaka yapmıştık. İzmitliler bilir umuttepe bayırını tıka basa yüklü halde 1le başlayıp 6yla bitiriyor gerçekten sınıfının en iyisi
200 lük transıt yazılım ve ufak dokunus ıle şaka yapabılır :D