Senin Kaan yazganla bi alakan var mı :D
Printable View
tampon lipinden çekiciye konan araba gördüm ben ceza kağıdındada modifiyeli tampon yazıodu heralde :D :D
kır kır kır diye çalişan son susturucu var diye 1.3 mjet arabayi bağlatiyomuş babam desibel değil sibel'in kendini getirmen lazim ki belki işe yarar :)
Bu nedir? Adam oem spoilerli sti bağlıyor? Sen istediğin kadar desibel ölç. Cd'de orhan gencebay çalıyor der yine bağlar. Kafaya koysun yeter.
kütahyada bu aleti kullanıyosun diye bile ceza yazalar yasak buda der herşey yasak zaten
adamlar araba park halindeyken bile yazıyorlar
bununla uğraşana kadar ağlayıp dil dökmek yada durmadan kaçmak çok daha mantıklı bir hareket olurdu...
tüv onaylı eksozunuza (supersprint, milltek, vs.) mühendis tarafından proje cizdirin sonra trafike gidin ordan sizi muayene istasyonuna yolliycaklar ve ondan sonrası artık rahatla gezebilirsiniz
Ceza yazmak bağlamak istedikten sonra bu aletin bir faydası olmaz ne yazık'ki..
bugün çelik janttan ceza yedim
Hiç zannetmiyorum
Kaynak nedir dostum? Trafik kanunu yonetmelik?
Cam filmi ilgilide bu sekilde iddialar var, ama yonetmelik cok acik renkli film yapistirmak yasaktir diyor. İnternettende ulasabiliyorum bu yonetmelige..
Ses ile ilgili yonetmelik kanun kaynagin nedir? Kulaktan dolma bilgileri burda yazip insanlari yanlis yonlendirme lutfen.