Bundan önceki laptop da norton vardı kasmalardan dolayı bende memnun kalmayıp silmiştim
Teşekkür ederim abi bunu bir deneyeceğim
Yiğit abi teşekkürler, aynı program tavsiyesi daha da güze
Microsoftun kendi sitesindeki mi oluyor o ? Pc'de şu an hazur kurulu olan McAfee var. Teşekkür ederim ayrıca
Öncelikle mesaj için teşekkürler. Benimde gönlüm Kaspersky'den yana fakat üstteki AVG önerisinide deneyeceğim memnun kalmazsam muhtemelen Kaspersk deneme sürümü yükler sonrasında sizle irtibata geçmiş oluruz
Sevgili abim yukarda AVG pc'ni yormaz demiştin. Ama kasperinde yormayacağını düşünüyorum. Laptop özellikler şöyle;
8GB Ram - 2GB Ekran Kartı - 1TB Harddisk - i7 işlemci ve Windows8.
Ne diyorsunuz bu özellikleri baz alarak Kaspersky karşısında ?
Grafik çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim. BitDefender da kafamı kurcalamaya başladı an itibari ile![]()
Bir insan neye alıştıysa öyle devam ediyor diye düşünüyorum
Haklısınız da ben bilemediğim için sanırım ihtiyacım var
Üstat açıklayıcı anlatımın için teşekkür ederim. Pc yi oyun amaçlı hiç kullanmamayı düşünüyorum, yükleyeceğim belli başlı programlar var. Autocad, Archicad, 3Ds Max gibi.. kısacası bu benim okul ve ofis bilgisayarım olucak diyebilirim. Değerli bilgiler için teşekkür ettim
AVG 3 oldu, yarın ilk işim diğerleri gibi deneme sürümünü indirip tek tek sırayla kurcalamak olucak. Teşekkürler abi![]()