Weissach Package'in fiyatı yanılmıyorsam 38.000 pound civarıydı.
Printable View
Weissach Package'in fiyatı yanılmıyorsam 38.000 pound civarıydı.
istanbul parkta pıst rekorunu kırmak ıcın getırdıler hatta dogus bıle bu aracı getıremıyor dıye bılıyorum
Doğuş niye getiremesin?
Ferit Şahenk'in parmak şıklatmasına bakar. O adam için o kadar zor değil. Yeter ki istesin...
Pist rekoru baya fena kırılacak. Artık Vural Ak ile rekor kapışmasına girilebilir :D
Vural ak LaFerrari ile rekoru kırdı mı?
Dogus getirebilir,sorun yok. Baska seyler diyelim.
Rekoru geri geri bile kirar,bu otomobil king,ustu yok pistte.
Bunu alip izlemek gerek....
es motor yıne turkıyede bır ılkı basarmıs ben cok gururlanıyorum dunyada adından cok bahsettıren bır fırma kaldı kı turkıyede bu fırmanın yaptıgı basarıları bılen cok az sayıda ınsan vardır :)
tebrikler....
Iyi aksamlar, guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim..
Murat abinin yazdigi konuya aciklik getirmek istedim,
Evet, babamin dogusla gorustugu dogru, acikca soylemeseler de tuketici kanunundan dolayi getirmek istemediklerini dusunuyoruz.
(45 gun icerisinde tamir edilemeyen araclarin ucretleri geri verilmek zorunda yada muadilleri ile degistirilmek zorunda)
Bunu goz onune alirsak pek de haksiz sayilmazlar..
Bu arada ist rekorunu kirmak icin getirdigimiz dogru degil, pistin rekorunu kirabilecek baska arabalar yapiyoruz. Insallah pek yakinda gorursunuz ;)
Pistinde porsche'ninde efendileri...bu cümle tartışmaya kapalıdır..aksini idda eden varsa aşk olsun :)
Hey maşallah, hayırlı uğurlu olsun..
Plakalı olacak heralde ?
masallah araca, dısarkı rakamı yaklasık 950bın usd ıse tr dekı rakamını dusunemıyorum. kesenıze bereket ALLAH kaza bela vermesın
Ben EsMotors ekibinden baska biri aldi diye duymustum :) yanlis olmus sanirim.. Alan gule gule eskitsin.. Gercekten ekol bir arac :icon_tup:
alakasız olacak belki ama bende ESMOTOR u yeni aldığım aracın üstünde gelen plakalıklar vesilesiyle öğrendim :D Maşallah rabbim başarılarınızın devamını getirsin.
http://i550.photobucket.com/albums/i...ps0dwmq6tx.jpg
Aracın rakamı Tr için ciddi yüksek tebrikler Es motors ailesine..
Geç bile kalmıştık artık bizim bu konuda rakibimiz dünya olmalı. İşin ehli, profesyonel, zehir gibi adamlarımız var. Gurur duyuyorum. Sonuna kadar helal olsun ! Tebrikler. Dünya ile rekabet etmeliyiz.
Saygılar :)) daha bol versin Allah, demin meraktan baktımda opsiyonsuz 929bin dolarcık amerika fiyatı :)
Porsche Porsche Car Configurator - Porsche Cars North America
Hey maşallah, resmen heyecanlandım burda. İnşallah pistlerde görürürüz..