şuan cıktım filmden , bekledigimden kötüydü ama baya güldüm.argo bizim millete yakışıyo :)
Printable View
şuan cıktım filmden , bekledigimden kötüydü ama baya güldüm.argo bizim millete yakışıyo :)
yolda görseniz etmiceğiniz küfür kalmaz böyle bir tipe, para verip izlemek bana göre çok ters, yapabildiği tek şey bu işte ayı rolü onuda ısıtıp ısıtıp iteliyor
Bende bugun izledim, 1 2 sahne haric gulmedim, bayat espiri coktu kisaca begenmedim.
forumda dışlanan adam olucam sanırım ama Cem Yılmazın fundamentals ına çok ama çok az güldüm nedense, Recep i önceden severdim ama ona da artık güleceğimi hiç sanmıyorum bi şekilde izler bakarız bakalım ama sinemasına bedava bilet bulmazsam gitmem.
Bir Demet Tiyatro, Avrupa Yakası ya da vizontele tarzı komik yapıtların çıkması lazım . İlla komik olacak diye küfürle nereye kadar film yapılabilir ki .
-Adın ne ?
-Taylan
-Koyuyum da yaylan böhöhöhöhö .
Komik gelmiyor açıkçası :) .
Daha filme gitmedim sadece yorumları okudum ön yargılı gibi olmasın ama en çok güldüğüm film GORA ydı aradan baya zaman geçti GORA eskidi yenilerden en çok güldüğüm film ise Düğün Dernek oldu. Recep İvedik 4 beni Düğün Dernekten sonra kaliteli bir şekilde güldüremez diye düşünüyorum.
düğün dernektede ben hiç gülemedim neden anlamdım espriler hiç hoşuma gitmemişti sonra eyvah eyvah 3 e gittim tamamen boşa para verdiğimi düşündüm recep ivedikte nolcak çok merak ediyorum :)
Cmylmz bile tebessüm ettiriyor artık.. Osuruğa gülüyoruz, ne komik osurdu fln.. Kimseyi zorlamıyorlar zaten gitmen için ama.. giderim sanırım, çünkü şimdi her yerde muhabbeti döner;
-abi osurdu ya orasıhühoho..
-he ya nası osur.. hahah...
-valla iyi osurdu ha.. haha hü...
gülmeye kasarım en azından :p
kesınlıkle gıtmeyın ; recep serısıyle alakası yok bunun
benı uzen fılmın degıl sahanın oyunculugunun bu fılmde vasat olması
Espiriler inanilmaz kalitesizdi banka muhabbeti, insanlari sürekli asagilama bir yerden sonra baymaya basliyo resmen ikinci yari bitsede ciksam dedim bundan sonra recep serisinden bi yol olucagini düsünmüyorum
Eyvah eyvah tamam çok fazla güldürmüyodu ama bi tebessüm oluyodu bunda ayni hareket igrenclik noktadina kadar sündürülmüş bir gülüyosun iki gülüyosun 3 , 4 en sonunda yeter artik yapma ayni espiriyi dedirtiyor. kisacasi evde izlenir sinemaya boşuna para vermiş olursunuz
kesinlikle katılıyorum, size çok komik bir şey anlatayım, Şahan ODTU Koleji mezunu, onun sınıf arkadaşları der ki, kolejde hiç komik değildi, müsamereler vs de ilgilenmezdi tiyatro kolunda da değildi... çok pısırık ve asosyaldi, sonra ne oldu da kimin gazıyla böyle oldu kimse anlamadı, ben esprilerde zeka ararım, bunda sadece küfür ya da ayılık var, mimik yok, oyunculuk yok, standup kapasitesi yok hazır cevaplık zaten sıfır... tam bir medya projesi!
Hiç sevemedim kıyaslamak bile istemiyorum Cem yılmaz'ın akıl dolu esprileriyle..
Bu adam hala ergen gibi niye takılıyor ben anlayamadım, 2-3 samimi arkadaşla izlenirse güldürür sonuçta küfür veya bu tarz düşük hareketler güldürüyor orta bi samimiyet varsa ama sen niye kalkıp bunlardan film yapıyon ki ?! Ben açıkça rahatsız oluyorum bu adamdan.. Sevenlerinede saygı duyarım.
Müsadenle atıyorum bunun altına imzamı başkan. Fakat ben Zoka ve Dikkat Şahan Çıkabilir'in bazı skeçlerini beğeniyordum. Zaten Recep İvedik'de Dikkat Şahan Çıkabilir'den çıkmadır. Keza orada Kim 500 Milyar İstemez ki?-de vardı Recep İvedik.
Aynı görüşteyim. Baydığına da katılıyorum. Fakat kızmıyorum, yadırgamıyorum da. Sürekli saçma hareketlerle güldürebileceğiniz bir kitle var elinizde. Biliyorsunuz ki kendilerinin normal hayatta ayıplayacağı ne varsa, beyazperde de yaptığınızda kahkaha atacaklar. E güzel de getirisi olacak cebinize. Bırakır mısınız yahu bunun peşini? Ben bırakmam. Amacım kaliteli bir eser sunmak olmadığı, öyle veyahut böyle para kazanmak olduğu müddetçe; bırakmak için aptal olmam lazım.
Dayısı, ben bırakalı çok oluyor; sen de azaltmalısın bence.
Dayısı, alt tarafı bir filimse, alt tarafı bir filmmiş gibi yorum yap.
Dayısı, millet güldü diye gülecek olsam; ötekinden veyahut senden ne farkım kalır?
Dayısı, beğenmediğimiz için böyle saçma bir şekilde yargılaman, en az Recep İvedik filmleri kadar saçma bir yaklaşım.
Dayısı, cahil, cühela, karaktersiz ve haysiyetsiz olsam "Recep İvedik filmlerine gülen adamdan da böyle yorum beklenir" diyip sana, senin tarzında cevap verirdim. Fakat yapmayacağım.
Dayısı, bu şekilde savunduğuna göre kankan falan olmalı. Bir sor bakalım üzülmüş mü, ağlamış mı?
..........
İlk yarıda yine güldük de ikinci yarısı bence boşa zaman kaybı, ama 5,6,7.. cıkarsın gider izlerim.
İğrenç ...
Fragmandan ibaretmis
Bizim milletimiz ne elitmiş haberimiz yokmuş :)
Gittim, güldüm, eğlendim, sıkılmadım. Ne mutlu bana :)
Cem yılmaz vs göre zaten tarz farkı var. bu tarzdan hoslanmayan begenmeyebılır normaldır ama bu tarzı begenen cok kısı var,
buyuk beklentıyle gıtmıceksın senı bıraz eglendırdıyse yeter zaten. tabı survıvorın ıyı ızleyıcısı olmak lazım..
eyvah eyvah 3 te 2-3 esprı dısında benı hıc sarmadı mesela..
aramızda herhangi biri, Şahanın bu işi sanat için, kültür için yaptığını iddia edebilir mi? yaşı benden 2 yaş küçüktü sanırım hatırladığım, 15 senede toplasanız 10 tane filmi yok, baktı skeçlerinden çıkma Recep İvedik tiplemesi tuttu, adam sadece para kazanmak için 1-2 senede bir filmini yapıyor, bizim millet ayı görüp de gülmeye bayılır çünkü... elitlikse evet biraz da elit olmak lazım, iyiyle kötüyü ayırt edebilmek lazım, gerçi erkek çocuğa anne-baba dedikten sonra küfür öğretip sonra da o küfürlere gülen bir milletiz, Şahan gibiler de bu zaafımızı iyi tespit edip araba kolleksiyonu yapıyor kendine...
özcan deniz'in çakma ordan burdan alıntı filmlerine bin basar, adam filminde inşaat amelesi idi, öyle bi çekmiş ki sanki bi dünya yıldızı tarzında.
Şahanı tanımam etmem, bir muhabbetimde yoktur ama bana yapılan yorumlar aşırı komik geliyor.
Sinemaya herkes sosyal mesaj almaya mı gidiyor? Sinemaya hangi amaçla gidiyorsunuz? Adam 1-2 senede bir film çıkarıp para kazanabilir sonuçta para kazanmak için yapıyor bu filmi. Kitlede seviyorsa sizin gözünüzde herşeye gülen 'elit olmayan' kitle daha neyin tartışmasıdır ki bu? Filmi izledim küfür diyorsunuzda ben '***' harici bir kelime duymadım küfür olarak, argo mevcut tabikide, bel altı imalar mevcut.
Vakit geçirmek için, gülmek için sinemaya gidenlerdenim filmin konusuna göre tabi. Fazla büyütülüyor bence bu konu, beğenme göreceli bir kavram olduğu için beğenene kimse niye beğeniyorsun veya beğenmeyene niye beğenmiyorsun dememeli.
Ufak bit not, en basit sinema filmi bile aylarca sürüyor, günde 20 saate yakın çalışıyor. Hani sözümüz vardır ya 'Emeğe Saygı' bence bunu da unutmayalım.
Melıh o artı 1
Hersey sanat kalıte degıl, ne derece kalıtelı yapımların surundugunu gorduk, tuketıcıye hıtap etmıyor mesela.. Beklentıyı iyi analız etmek onemli sinemada ve çoğu sektörde..
ben sanat filmi izleyin geri kalanı izlemeyin demiyorum, adamın sanatla alakası yok filmleri de aynı şekilde sadece para kazanma üzerine yapıyor dedim, arada fark var...
Abi televizyon sektründeyim o yüzden sinema dizi o tarz yerlerde sosyal mesajlar vermek veya ne bileyim böyle kültürel eğiilimlere yönelmek bana halka karşı oynamak gibi geliyor yapmacık oluyor yani. Kısacası çoğu kişi eğlenmek gülmek için gidiyor sinemaya özellikle bu tarz filmlerde. Ben gitmem şahsen kültürel filme ihtiyacım yok çünkü, ihtiyacım gündelik stresten uzaklaşmak, 2-3 saatliğine mööööhe gülmek vs. Zaten yaşadığımız hayat komple sosyal mesaj, her yaşadığımız bir ders veriyor bize :)
bakın zaten beğenene kimse laf edemez sana göre çok güzeldir çok eğlenmişsindir çok gülmüşsündür... ama bu o filmi gerçek bir film bile yapmaz, ne çekim kalitesinden, ne kamera açılarından ne senaryosundan ne de castın yeteneklerinden bahsedilemeyen, sakalın kalemle çizildiği, göğüs kıllarının yapıştırma olduğu bariz farkedilen bir gösteri sadece, o gösteriye çok gidilmesi çok gülünmesi de başkalarının eleştirilerini haksız hale getirmez...
recep filmini izlemeye giden adam gülmek için gider, nasıl efekt kullanmış veya senaryoya bakmaz, filmin sonunda ters köşe olmak için de izlemez, para kazanmak için yapıyor diyenler cem yılmaz neden gösterisini sinemaya uyarladı, bu cem yılmaz'ı para kazanmaya yönelik hareketten dolayı kötü mü yapar ? Hayır..
sonuç olarak 2.sinin kulvarları farklı, birini seviyorum demek diğerini kötülemek zorunda olmayı gerektirmez, ben cem yılmaz'ı ayrı severim fakat şahan da serinin en iyi filmini (skecini) çekmiş diyebiliriz, gülmekten karnıma ağrılar girdi :)
filmi beğenmeyenler kendilerini elit görmeye devam edebilirler :)
Valla daha gitmeden filmden sogudum yemin ediyorum.
Barlas bizim toplantılarda fırıl fırıl dönen e30 larla kafa buluyouz ya, sene gelmiş 201X, adamların tek bildiği döndürmek diyoruz ya... bakıyorsun kaporta bitik, jantlar karpuz, lastiklerden teller görünüyor... ama adamlar dönüp dönüp eğleniyor, böyle de bir topluluk var diyoruz.. Şahan da aynen öyle, kendi kendime eğlenip gülecek olsam başka aktiviteler yaparım :) adam biraz geliştirir kendini, hööö höööö ile yıllardır dönüp dönüp duruyor, bir kısım o höö hööölere bayılırken bazıları eleştiriyor haklı olarak...
Arkadaslarin zorunla gittim bugun 5 para etmez