Tv8 deki program iyiydi, ilk film iyiydi, sonra baydi
Printable View
Tv8 deki program iyiydi, ilk film iyiydi, sonra baydi
Bugün gittim. Gülmesine güldüm, ama onun yerine düğün derneğe bi kere daha gitseydim daha mutlu olurdum sanırım :D
şuan cıktım filmden , bekledigimden kötüydü ama baya güldüm.argo bizim millete yakışıyo :)
yolda görseniz etmiceğiniz küfür kalmaz böyle bir tipe, para verip izlemek bana göre çok ters, yapabildiği tek şey bu işte ayı rolü onuda ısıtıp ısıtıp iteliyor
Bende bugun izledim, 1 2 sahne haric gulmedim, bayat espiri coktu kisaca begenmedim.
forumda dışlanan adam olucam sanırım ama Cem Yılmazın fundamentals ına çok ama çok az güldüm nedense, Recep i önceden severdim ama ona da artık güleceğimi hiç sanmıyorum bi şekilde izler bakarız bakalım ama sinemasına bedava bilet bulmazsam gitmem.
Bir Demet Tiyatro, Avrupa Yakası ya da vizontele tarzı komik yapıtların çıkması lazım . İlla komik olacak diye küfürle nereye kadar film yapılabilir ki .
-Adın ne ?
-Taylan
-Koyuyum da yaylan böhöhöhöhö .
Komik gelmiyor açıkçası :) .
Daha filme gitmedim sadece yorumları okudum ön yargılı gibi olmasın ama en çok güldüğüm film GORA ydı aradan baya zaman geçti GORA eskidi yenilerden en çok güldüğüm film ise Düğün Dernek oldu. Recep İvedik 4 beni Düğün Dernekten sonra kaliteli bir şekilde güldüremez diye düşünüyorum.
düğün dernektede ben hiç gülemedim neden anlamdım espriler hiç hoşuma gitmemişti sonra eyvah eyvah 3 e gittim tamamen boşa para verdiğimi düşündüm recep ivedikte nolcak çok merak ediyorum :)
Cmylmz bile tebessüm ettiriyor artık.. Osuruğa gülüyoruz, ne komik osurdu fln.. Kimseyi zorlamıyorlar zaten gitmen için ama.. giderim sanırım, çünkü şimdi her yerde muhabbeti döner;
-abi osurdu ya orasıhühoho..
-he ya nası osur.. hahah...
-valla iyi osurdu ha.. haha hü...
gülmeye kasarım en azından :p
kesınlıkle gıtmeyın ; recep serısıyle alakası yok bunun
benı uzen fılmın degıl sahanın oyunculugunun bu fılmde vasat olması
Espiriler inanilmaz kalitesizdi banka muhabbeti, insanlari sürekli asagilama bir yerden sonra baymaya basliyo resmen ikinci yari bitsede ciksam dedim bundan sonra recep serisinden bi yol olucagini düsünmüyorum
Eyvah eyvah tamam çok fazla güldürmüyodu ama bi tebessüm oluyodu bunda ayni hareket igrenclik noktadina kadar sündürülmüş bir gülüyosun iki gülüyosun 3 , 4 en sonunda yeter artik yapma ayni espiriyi dedirtiyor. kisacasi evde izlenir sinemaya boşuna para vermiş olursunuz
kesinlikle katılıyorum, size çok komik bir şey anlatayım, Şahan ODTU Koleji mezunu, onun sınıf arkadaşları der ki, kolejde hiç komik değildi, müsamereler vs de ilgilenmezdi tiyatro kolunda da değildi... çok pısırık ve asosyaldi, sonra ne oldu da kimin gazıyla böyle oldu kimse anlamadı, ben esprilerde zeka ararım, bunda sadece küfür ya da ayılık var, mimik yok, oyunculuk yok, standup kapasitesi yok hazır cevaplık zaten sıfır... tam bir medya projesi!
Hiç sevemedim kıyaslamak bile istemiyorum Cem yılmaz'ın akıl dolu esprileriyle..
Bu adam hala ergen gibi niye takılıyor ben anlayamadım, 2-3 samimi arkadaşla izlenirse güldürür sonuçta küfür veya bu tarz düşük hareketler güldürüyor orta bi samimiyet varsa ama sen niye kalkıp bunlardan film yapıyon ki ?! Ben açıkça rahatsız oluyorum bu adamdan.. Sevenlerinede saygı duyarım.
Müsadenle atıyorum bunun altına imzamı başkan. Fakat ben Zoka ve Dikkat Şahan Çıkabilir'in bazı skeçlerini beğeniyordum. Zaten Recep İvedik'de Dikkat Şahan Çıkabilir'den çıkmadır. Keza orada Kim 500 Milyar İstemez ki?-de vardı Recep İvedik.
Aynı görüşteyim. Baydığına da katılıyorum. Fakat kızmıyorum, yadırgamıyorum da. Sürekli saçma hareketlerle güldürebileceğiniz bir kitle var elinizde. Biliyorsunuz ki kendilerinin normal hayatta ayıplayacağı ne varsa, beyazperde de yaptığınızda kahkaha atacaklar. E güzel de getirisi olacak cebinize. Bırakır mısınız yahu bunun peşini? Ben bırakmam. Amacım kaliteli bir eser sunmak olmadığı, öyle veyahut böyle para kazanmak olduğu müddetçe; bırakmak için aptal olmam lazım.
Dayısı, ben bırakalı çok oluyor; sen de azaltmalısın bence.
Dayısı, alt tarafı bir filimse, alt tarafı bir filmmiş gibi yorum yap.
Dayısı, millet güldü diye gülecek olsam; ötekinden veyahut senden ne farkım kalır?
Dayısı, beğenmediğimiz için böyle saçma bir şekilde yargılaman, en az Recep İvedik filmleri kadar saçma bir yaklaşım.
Dayısı, cahil, cühela, karaktersiz ve haysiyetsiz olsam "Recep İvedik filmlerine gülen adamdan da böyle yorum beklenir" diyip sana, senin tarzında cevap verirdim. Fakat yapmayacağım.
Dayısı, bu şekilde savunduğuna göre kankan falan olmalı. Bir sor bakalım üzülmüş mü, ağlamış mı?