Kanka valla bosa giden 2 saat olur cok kotu
Printable View
ben gıttım dun aksam cok guzeldı valla gulmekten karnım agrıdı gayet ıyı bence :)
Arkadaş grubumda çogunluk gidelim dedi,huysuzluk yapmak istemedim,ben de katıldım.. Hem güldürmedi hem düşündürdü. Ne kadar önemli sanatçılar biraraya geliyor,emek veriyor,romanları uyarlıyor ya da özgün senaryolar oluşturup muhteşem sinema filmleri ortaya çıkarıyor,elin adamı Avrupa'da ödüllere boğuyor ama kendi ülkesinde ilgi görmüyor,seviyesi yerlerde sanatla alakası olmayan bi adam çıkıp öküzlük yapınca gece seanslarına kadar kapalı gişe,muhteşem bir ilgi,bir de bir bokmuş gibi basına demeçler falan.. Ülkenın durumuna yanıp yakınırken,vurdumduymaz,ruhsuz,kültür birikim yoksunu cahil insanlarına çemkirip başı bunların belirlediğini düşündükçe delirirken,kendimi birden o sınıfta hissettim.. Guldurseydı benı yıne kendımden utandırmaz bu dusuncelere sevk etmezdi belki ama gerçekten objektıf olarak izledim ve yorumluyorum; ''En azından guldum.'' tesellim bile yok,sadece utanıyorum.
izlemek zorunda degılsın ızlemek zorunda degıldın herkesın fıkrıne saygı duy begenende var begenmıyende sen begenmemıssen begendedım de senın fıkrındır saygı duyulur kımse begenmek yada begenmemek zorunda degıl kımsede ızlemek zorunda degıl sen begenmemıssen olabılır herkesın gorusu ayrıdır o okuzlugu herkes yapamaz sen cık yapsana 70 mılyonun onunde agzını bıle acamazsın o yuzden saygı duy...
gittimde hiç gülmedim
zaten zorla götürdüler
düşündürmedi
eskileri daha iyidi
5 para etmez
survivor izlesek daha iyidi :)) Herkes gidiyor ama hiç kimse beğenmiyor 5 cıksın oda aynısı olur :) Keyifle izledim güldüm.... Yeri geldi kahkayı bastım :) Tavsiye ederim Ne de olsa türk filmi
kesinlikle berbat bir film, eski ivedikler çok dha güzeldi!zahmet edipte devamını çekmesin bence.
bu adam müşteçhen olmadıkça zor güldürür bana göre
sıktı artık bööööö bööööö aynı espriler aynı tavırlar
Çok güldük çok :D
ilk filmden sonra hiç bir serisine gitmedim
katılıyorum arkadaşa
yani yapılmış birşeyi tekrardan yapmak
üretememek anlamına gelir
Survivor'ın Çok güzel hareketler zamanında ve diğer örnek örnek işler güçler vb
dizilerde bir sürü parodisi yapıldı zaten bir de sinema
gidip gülüneceği kesin ama asla gitmem
çoğu kişi fragman dakilerin aynısı var dedi :soru: :soru:
neyse netten online izleriz :p :p
sinemada yine güldürdü beni eski serilerden kesinlike 2-3 tık ilerde
seri çıktığından beri söylenen sözler he aynı.. Sanatsal değeri yok, konu yok, öküzlüğü güldürüyor.. O tarz film izleyenler o tarz fimlere gitsinler.. Neden bile bile lades diyip gidiyorlar ki ? Ben karakteri seviyorum, beni eğlendiriyor, yargılamadan izliyorum filmi..
ya arkadaşlar "güldürdü ama düşündürmedi" yorumu nedir Allah aşkına?
gidiceksin düşünmeden gülüceksin, iki tane cem yılmaz izleyip hepsinin boyle olmasını beklemeyin, adam yapiyo gayette eglenceli, butun serilerine gittim güldüm geçtim filme oturup düşünmedim ulan güldük ama neye güldük diye, devlet meselelerine kadar getirmişsiniz burda...
çekememezlik yapmayın adam çok kazanıyo diye,
sen çıkıp aynı hareketleri yapsan sinemada milyonlarca insana güldürebilir misin bi de öyle düşün, emeğe saygı biraz
Ben gittim gözümden yaş geldi.. gidilir
bütün serisini izledim ama bunu pek sevdiğim sayılmaz
hele ki b*k sahnesi vardı nerdeyse kusacaktım
Bnce gidip izlenmeli güzel :D 4
hafta sonu bende gittim, il seri güzeldi bu 3ü çektik 4üde yapalım bari gibi laf olsun diye yapılmış sanki ben beğenmedim :)
bütün serilerini izledim bunada gittim hiç pişman değilim çok güldüm herkese tavsiye ederim.
bende gıttım guldum fakat aynı cok abartı kelımeler vardı yınede guldurdu
Ben 2 defa gıttım . Gıdelım dıyen olsa bıdaha gıderım yanı :)
Konu yeni ama espriler eskilerin tekrarı gibiydi dolayısıyla güldürmedi
Şahanı destekleyecek oyuncu yerine toplama cast yapmış adamlar rol bile yapamıyorlar
Bende çok beğenmedim. Filmin bittiğini de anlamadım. Sonu hemen bitti.
öteberi mevzuu baya makara ..mutlaka izlenmeli..
Gittim bende beğenmedim, filmin sonu hemen bitti garip olmuş biraz.
Hödük bir adamın şişko bir kıza hakaretler yağdırmasının neresi komik?
Yaşlı bir adamı sapık olarak gösterip hakaretler yağdırmasının neresi komik?
Allah aşkına hakkaten gülenler bu sahnelere güldü neresi komik ya?
Biri açıklasın bende güleyim lütfen.
İlk 3 seriye cok gülmüştüm ama bu 4 resmen işkence gibiydi cok kötü fragmanı 10 kere seyretdim o yüzden galiba hiç beğenmedim
İlk kez ben de hayal kırıklığına uğradım, serinin en kötüsüydü.
Cep herkülü :D Eski serilerine nazaran daha az sahnelere güldüm ama gidilebilir çoğu saçma sapan türk sinema filminden 50 kat daha iyi.
bazı sahneler çok abartılı ve sıkıcıydı
ama çok güldüren yerlerde vardı genel olarak ilk serileri gibi değil
çok büyük beklenti ile gitmesseniz memnun ayrılırsınız :)
para için çevrilen gereksiz seri...
"Bence" iğrenç otesiydi.ama cok gulen de var göreceli biraz
bugüne kadarki filmlerde ince espriler vardı iyi kötü bir de yüzü eskidi birazda heralde bu film gerçekten çok kötüydü. Yani ara sıra tebessüm ettirdi sadece o da komedi filmine geldik diye zorla ettik heralde.
Gittim dün hiç beğenmedim eski serilere göre berbattı bu filmi gitmeyin
3 serinin kaymağını sıyırmak için yapılmış uyduruk kaydırık bişeydi resmen. Salonda 3-4 tane 12 yaş altı çocuktan başka kimse de pek gülmedi zaten.
Youtube'a ''komik video'' yazsam daha çok gülerdim. (alıntıdır)
Verdiğim paraya yazıklar olsun.
sinema çekimini izledim az önce iyikide para verip gitmemişim :)
boşa zaman kaybı