Valla daha gitmeden filmden sogudum yemin ediyorum.
Barlas bizim toplantılarda fırıl fırıl dönen e30 larla kafa buluyouz ya, sene gelmiş 201X, adamların tek bildiği döndürmek diyoruz ya... bakıyorsun kaporta bitik, jantlar karpuz, lastiklerden teller görünüyor... ama adamlar dönüp dönüp eğleniyor, böyle de bir topluluk var diyoruz.. Şahan da aynen öyle, kendi kendime eğlenip gülecek olsam başka aktiviteler yaparımadam biraz geliştirir kendini, hööö höööö ile yıllardır dönüp dönüp duruyor, bir kısım o höö hööölere bayılırken bazıları eleştiriyor haklı olarak...
Arkadaslarin zorunla gittim bugun 5 para etmez
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
arabanda arıza çıktığında servis sana aynısını diyebiliyor mu? 'bu kadar oluyor kardeşim daha iyisini biliyorsan sen daha iyi bir araba yap' mı diyor? parasını veriyorsun her türlü eleştiriyi yaparsın hakaret etmediğin müddetçe, karşı taraf da ister alınır üzerine ister alınmaz...
yahu ne kadar kastınız altı üstü bir film
survivor muhabbetleri komikti
komik olmayan hatta bayık olan kısımlar çoktu
Survivor adası fena değildi, onun dışında gerçekten vasattı.
Bir de ota boka herşeye gülenleri anlamıyorum. Kaliteli olun biraz kardeşim, herşeye de gülünmezki...
flim in güldüren sahneleri vardi evet ama ben sonunun garip bir sekilde bitmesini anlayamadim.sonunu iyi baglayamamislar
Bende biraz önce izledim Recep ivedik'i şahsen beğendim güldüm. Ortada sanatsal bir olay yok tabiki ama gülmek için izlenir bence.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)