Orjinalini nerden aliriz bi link verinde bakalim :)
Printable View
Orjinalini nerden aliriz bi link verinde bakalim :)
Xiaomi tavsiye ederim Cin deyip gecmeyin, xiaomi'nin powerbank disinda butun urunleri kaliteli ve kullanisli. Gonul rahatligiyla xiaomi alabilirsiniz, tabi cakmasina dikkat etmek lazim alirken
S7 edge telefon kullanıyorum, bataryası sökülüp takılmıyor onun için biraz korkuyorum bu muhabbetten ama ihtiyac oluyor. Bilneler yardımcı olursa sevinirim, telefona zarar verir mi bakmam gereken nesi var amper vs değeri olarak
Xiaomi 16000mah kullanıyorum iphone 5s ile. Çok memnunum, telefonumu %5-10 arası şarja takıp fulleyince 4.5 defa 5s'imi tam şarj yapıyor. Kendisi yaklaşık 10-12 saatte şarj oluyor. Ben hepsiburadadan almıştım 99₺'e gerçi bende kupon felan vardı alırken biraz hesaplıya gelmişti. Ürünün orjinalliğini üstündeki numarayla beraber xiaomi web sitesinden sorgulayabiliyorsunuz.
Bi saat evvel n11 uzerinden xiaomi 10000 2 tane satin aldim :)
bende powerbank bakıyorum semersten xiaomi alıcam yüksek ihtimal olumsuz yorum pek görmedim nette markayla ilgili ama uzun vadede telefonun bataryasına zarar verme durumu olurmu bu markada ? sony philips gibi cihazlara yönelmeye gerek varmı biraz daha fazla verip. hergün alınan bişey değil, en az 3 sene kullanılıcak bi ürün. telefon ıphone 5 bataryam sağlıklı, uyguna alıcaz diye telefonun bataryasından olmayalım bide :)
Fiyat performans olarak en kalitelisi xiaomidir. Turkiyede de xiaomiyi bir tek semersten alirim guvenerek.
bizde evde herkeste samsung var , 11bin ve 8400 olanlardan kablosu uzerinde çok kullanışlı, hızlı sarj ediyor ve 1.5 yıl olucak sorunsuz
techlink re charge kullanıyorum 2 senedir, çok memnumum.
Asus zenpower 10.000 lik kullanıyorum siyah olanı cok şık
n11 deki pazarmobil isimli satıcıdan aldm orjinal geldi, semersten 4-5 lira daha ucuz satıyor
Xiaomi 10000 liği Hepsiburada üstünden aldım satıcısıda hepsiburadaydı fakat orjinalliğinden ciddi şüphelerim var eğer sipariş edeceksiniz aklınızda bulunsun.Şüphem var fakat daha herhangi bir sıkıntı yaşatmadı o yüzden fazla üstüne düşmedim
Xiaomi öneririrm
vaktiniz var ise banggood sitesinden orjinal sipariş verebilirsiniz, paypal var iken 2 tane almıştım.
woozlo diye bir marka aldım. xiaomi ile aynıydı kasa sadece üstünde ki yazı farklıydı.
Çok memnunum. Kargo dahil 35 tl ye aldım. 6 ay olmuştur alalı. Çok hızlı şarj ediyor sanırım 3 kere ful şarj ediyor g3ü en az. g3te 3100lük pil var...
xiaomi 10400 ile 5000(ince) olanlar var çok memnunum kalitelide ayrıca.
Asus,Xiaomi'den hızlı şarj ediyor.Bende ikisi de var.
Xiomi midir nedir 16000 mah var tek geçerim 5 kez şarj ediyor tam olarak tavsiye ederim