full paket üyeyim 100 küsür para veriyorum.Sinema kanallarını sansürlü izliyoruz... Hele filmde alkol ve sigara varsa bütün sahneler aynen şu şekilde geçiyor hatta bundan da beter az mozaikledim ben
onu geçtim erotik ve kesme biçme kanlı sahneler hiçbiri yok.Adam kılıcı kaldırıyor hemen 1 sn sonraki diğer sahne geliyor.Yahu iyide sen özel kanalsın , sen uydu kanalısın birde özel paketsin.Playboy tv yi veren kurum yine özel para ödenip alınan filmleri sansürlüyor ? Dünyanın hiçbir ülkesinde arap ülkeleri bile dahil özel platformandan yayın yapan kanallar sansürlenmiyor...
Asıl sinirlendiğim olay bugun oldu , sene sonuna kadar her hafta 1 maçı bedava vericekler.Bu hafta Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçı şifresiz .. Nasıl yani ? Evet benim her ay xxxx para verdiğim paketten adamlar bedava veriyor ? Bu nasıl iş ben anlamadım. Yahu arkadaşlarım o kadar dediler ki gel 500 tl ver hersey dahil bütün digiturkun kanalları + lig tv hd olarak hemde sınırsız.Bende hayır illegal iş yapmam gidip adam gibi alırım dedim.. Demekki ben hata yapmışım bazı şeyleri bu ülkede gerçekten hak etmiyor.
tags: digiturk, digitürk, şikayet, memnuniyetsizlik, sansür,