kimmiş o tarafsız. ben ona bakarım.
Printable View
Hilmi bize sinir bozucu diyorsun da bence sen daha cok sinir bozucusun farkinda degilsin bence kanka kizma ama harbiden asin artik bunlari ya 800 900 porsche ile denemek arabayi gornek se k 24le gormek neden olamiyor abi ben anlamiyorum denemefalan olacsgindan soylemiyorum yani de tassak mi gecmek lazim yada araba denemenin kurali neye gore bs nin 100>200 u eg den 1 sn kotu sizin k24 ten 1 sn benim kafam almiyor birisi aciklasin lutfen
Olay su denemelerde 4 5 boydan az olmuyor
siz disardan izlediklerinizle yorum yapiyorsunuz oda 160 170 kmh gibi hizlarda gordukleriniz
ben video koyuyorum fark bukadar degil aci yaniltiyo diyorsunuz serhat video koyuyor kadrajdan cikiyorum
ben 6 ya atinca aciliyorum siz 6 da serhat yakLar diyorsunuz
K24 mevzusuna gelince ben tassak geciyorum siz ciddiye aliyorsunuz :)
Ok video vs o deneme oldu bitti daha tasagin anlami varmi yani sen gordugune inaniyorsun ben gordugume o yuzden sahsim adina sikinti yok ama hala her konuda muhabbetini yapmak da can *****i yani arac sahibi estilegal de farkina varirsa sevinirim deneme oldu bitti herkesin kafasinda var kendine gore gordugu bildigi ne sen benim kafamdakini degistirirsin ne ben senin yanlismiyim
Konuyu kirletmekte istemiyorum ama biraz anlayis please:)
4-5 boy dersen olay değişir. erken bastıklarında akıttıklarında evet okadar oluyor, diğerlerinde nasıl olduğunu gördük.
hilmi, bide gel bu sefer benim devrimde basalım diyipte lanet olsun o denemede de geçilen bi sen varsın:) komikti valla. BS yle bundan sonra 60da gaza otururum :D
Sonunda forumun tadı çıkıyor be :D
hilmi abi bu ay sonu olursa bende gelmek isterim aracımı cupra ve golf karşı teg kalın gelir suan için diye düşünüyorum standalone beyin yapmadan önce kıstas olur sadace
ama abi dersen bence deneme yapma yapmam
geçtiğim adama her türlü daşşak yaparım makara yaparım geçilirim her türlü daşşak yaparım rahat adamız geçilipte daşşak yapabilen varmı :)
daşşak yapıyoruz bizde zaten ama sen işi bozuyosun. kaç yaşında adamsın ilerle konudan falan hızlan gel hiç yakışıyomu.
Aynen kanka videodada Allahtan net konusmam belli oluyor benzinciden ciktiktan sonraki deenemede
95 aldim anasinin yani avans vurdu hic gitmedi araba diyorum sende bana ne dedin hatirladinmi bence senin devrin tutmadi :p
Ya zaten senden hizliyim arkadan gelip geciom ne devri tutmamasi hahahahahhahaaaaa
Neyse kanka senide opet 95 oktan sayesinde biikere videoda gormus olduk :)
O gece ordaymissin ahahhahahaaa
yaa bu araçların biri geçicek işte ben hazmederim sıkıntı yok ama, 500 liraya bakar sizi geçmem :D
http://www.waymotorworks.com/images/...ooster2-01.jpg
Kırmızı tuşa basmak *** ister :D
Kanka cok gecmis zamandan babsediyorsun
simdi o gece BG bozuldu biliyorsun az cok
normalde bg beni geciyordu biz ona guvenersk geldik by ile denemeye
ne olduysa o yun iki gaydi parcaladi ve arac geriledi savasa sorabilirsin :)
Ben denemistim hatirlarsan sonra by beni zor geciyordu 230 falan ki benim yerimde basinca yakalayamimisti ama ozamanda swap muhabbeti donmustu
amaaan kac sene gscmis streetfireda duruyo videolar hala kqnkq
baticon nickinden ulasabilirsin
500 ün reçetesi var 3 madde:) , TC type-r la denediğimiz dönemde çıkan bi espri konusu arkadaş grubunda.