Araba aldığımda adanaya gelmemek için ,adanadan araba almaya karar verdim :D, şaka bir yana araç muhteşem olmuş ..emeğinize sağlık. Allah kaza bela hatta çamur göstermesin
Printable View
Araba aldığımda adanaya gelmemek için ,adanadan araba almaya karar verdim :D, şaka bir yana araç muhteşem olmuş ..emeğinize sağlık. Allah kaza bela hatta çamur göstermesin
eve varınca arkadaşın derdini anlatırım size. klasik üzüm-bağcı vakası...
Araca masallah, dogu ve ilker abiyede ellerine saglik. Sevindim yabanciya gitmemesine. Dogu gaza geldim benim 205i de getireyim sesler icin, ses gelmeyen tek yeri torpido oda yerinde yok :D uyarmi 😂😂
Konu ilk açıldığında daha hiç yorum yokken görmüştüm ohoo böyle birisini hayatta bulamazlar şanşır şungur sesle arabayı kullanmaya devam ederler demiştimki yanılmışım.Helal olsun iki tarafta çok memnun.
şimdi gelelim sana EmrE-35;
foruma söylüyorum; benim şu x-type jaguar'ın "otomobilleriniz" bölümüne açtığım konusunu hatırlayanlar vardır. herkes hayırlı olsun falan derken bu arkadaş o konuya girerek yok x-type şöyle kötü, yok böyle kötü, beş para etmez ingiliz gibi şeyler yazıp şaşırtmıştı beni. benimle birlikte birçok arkadaş da şok olmuştu o tepkiye. sebebini sorduğumda bana: "sen, kıskanma favorilerini paylaş konusunda onun bunun ilanlardaki arabasına atıp tutarken iyiydi, ben senin arabana söyleyince mi kötü oldu?" demesin mi? ikinci bir şok daha yaşadık böylece.
o konuyu da bilirsiniz, herkes link paylaşır ve o linteki ikinci el araçlar hakkında iyi kötü eleştirilerini yazar. benim de bazen ilanlardaki araçlar hakkında aşırıya kaçtığım yorumlarım olmuştur ister istemez. kimin öyle yorumları olmaz ki? gelin görün ki "otomobilleriniz" kısmında kimsenin aracına yok şöyle berbat, yok beş para etmez gibi yorumlar etmeyiz. üye arkadaşa karşı ayıp olur, yakışmaz yani. olumsuz yönleri dahi tatlı dille söylenir ve hayırlı olsun, maaşallah deriz. etik bunu gerektirir.
her neyse, zamanla anladım ki ben o favorileri paylaştığımız konuda bu elemanın ilana koyduğu bi araca olumsuz birşey söylemişim, bu da içine oturmuş. onun da hıncını, acısını benim açtığım konulara zırt pırt dalıp böyle laf sokmayla çıkarıyormuş.
(bir de bu arkadaş zannedip foruma üye başka bi arkadaşın başka bir konuda günahını almış, onunla da kötü olmuştum bunun yüzüne.)
hayır ben başka konularda ilanları paylaşıp onun bunun aracına eleştiri yapıp olumsuz yanlarını söylüyorsam aha bak kendi aldığım 60.000'deki aracımın çatır çutur, gacur gucur her yerinden ses geldiğini de binlerce üyenin önünde söylüyorum. söyledim ve gereği de yapıldı. tıpkı 0 km ds5'imin kapıdaki cızırtısını ve babamdaki passat'ımızın anamızı ağlattığını söylediğim gibi...
1.
senin bu lafının üstüne adamlar aslan gibi çıktı ve çok şükür ne çıt ses bıraktılar, ne kırdılar, ne de döktüler. ne oldun sen şimdi, ne?
2.
baktın 1. mesajındaki durum olmadı. çıt kalmadı, pim'ler falan kırılmadı ve operasyon başarılı geçti. bunun üzerine laf sokacak yer bulamadın ve bu 2. mesajı postaladın. adamların işi nasıl yaptığını dahi görmedin etmedin, bu nasıl itham? sen trim tamiri için sana emanet edilene az biraz sprey sıkıp, sonra da aha şöyle böyle yaptım diye yollarsın demek ki? hadi 2 ay sonra araç aynı b.ku yedi diyelim. emin ol yüzüm değişir, canım sıkılabilir ama ustaların emeğinden ve sağlam iş yaptığından zerre şüphe duymam. bilirim ki onlar ellerinden gelenin en iyisini yapmışlardır.
son olarak... bana saldıracaksın; bari böylesine emeğin, işçiliğin konuşulduğu ve millete faydanın sağlandığı bir konuda saldırma. bazı konulara saygıyı öğren. aşırı iyi niyetli, yapıcı ve sabırlı adamımdır ama sırf çamurcuya tahammülüm yok forumda. yani bi insan kendisine şu kadar yazdırıp saydırıyorsa bana, harbiden tahammül edilmeyecek tiptir...
ha bu arada aracı beğenen ve iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. ;)
aracı ilk kez gördüğümüz birisine teslim edip uzaklara gitmesine izin verdiğimiz güven meselesine gelirsek... emin olun şu forumda doğukan ve onun gibi daha önce yüzünü dahi görmediğim ama sonuna kadar güveneceğim birçok üye arkadaş var. buradaki her bir üyenin nasıl bir karakter olduğu yazdığından, çizdiğinden, saygısından, forum adabından, edebinden az çok belli oluyor zaten.
örnek veriyorum, mesela bu forumda herhangi bir işi kabul etmesi ve yapması konusunda (kendisini hiç görmediği halde) darkmoon'a güvenemeyecek bi adam var mı? :) daha çok isim var, çok...
güvenenin cesaretinden çok, asıl güveni boşa çıkarmayana saygıyı sevgiyi sunalım. ;)
Gerçekten sonucunu merakla beklediğim bir konuydu. Her iki taraf içinde sonucun olumlu olduğu ve benzer durumlardan şikayetçi olan arkadaşlarında iyi bir adresi olmuş oldu...
Ustamızın ellerine sağlık.
Araç için söylenecek çok söz yok. Kazasız belasız sürüşler.
Çok uzun yazmışsın okuyamadım, al-satçımısın nesin bilemem kırık dökük bitik kelepir arabaları bulup orasını burasını az biraz yaptırıp tekrar satıyorsun kanımca o yüzden araçlarına söylenen lafların pek umrunda olacağını zannetmiyorum ama genede hayırlı olsun Allah içine sindirsin güzel günlerde kullan
Dili olan konusuyor..
Yaş farkı olmasa neyse..
Dou abi eline sağlık, hani yanlayacaktık arabayı vermeden bi sıfır çizecektik niye aramadın ki :D
Senin eski olaylar fena zoruna gitmiş belli alıngan bir arkadaşsın ama cool görünmeye çalışıyorsun da forumun zeka seviyesi tahmininden yüksek komik görünüyorsun.
Herneyse Aracınıza maşallah birkaç kez sizi Audi ile sankodada gördüm araçlarınıza çok değer veriyorsunuz belli maşallah. Konunun devamını sonradan gördüm. Doğukanı eskiden beri tanırım tam adamını bulmuşssunuz emanet edecek. Kendiside her aracı konusunda delilik derecesinde titizdir. Ancak biz app plaka için ararız teli açmaz araba buluruz adanada belki gider bir önden bakar diye ararız teli açmaz :) Hain kardeşim benim sana bir ceza keseceğim dükkanı hayırlamaya gelince adanaya :)