Yollarında görülmüştür arkadaşlar. Dün mahmutbey gişelerinden çıkan bir çekici üzerinde siyah EVO X görmüş bulunmaktayım.
Yollarında görülmüştür arkadaşlar. Dün mahmutbey gişelerinden çıkan bir çekici üzerinde siyah EVO X görmüş bulunmaktayım.
Abi bırak sen onu ben dün 5 dk. boyunca aynı izada Gallardo ile gittim
Böyle bir makine yok giderken bu kadar uzun süre görmemiştim canlı olarak
Resmen hayalet uçak gibi yaa![]()
Ev0 6 TM![]()
Yaw benim ablam temsada genel merkezde çalışıyor ne zaman gelicek diye soruyorum daha gelmedi diyor sen nasıl gördün miyamicim lancer görmüş olmayasın X badikitli falan
yada gray markettir
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Kanka dikkat ettim tırın üzerinde bi dünya araç vardı üst en öne koymuşlar siyah üstü toz toprak sağ ve sol egsozları gözüküyor kanat falan vardı ben ters yöne gidiyordum o tekirdağ istikametine doğru gidiyordu.
Eğer lancerlerde öyle bady kit var ise doğrudur kanka .
olabilir ama zaten hep otomatik gelicekmiş tr ye bence düzü beklemek lazım
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
İnşallah gelmiştir
Sahibinden de baktım bir ara beyaz vardı.Sonra araştırdım gümrükten hiç evo X girmediğini söylediler.
Umarım Lancer ile karıştırmıyosunudr.Görüntüleri neredeyse aynı![]()
bu ilan hikaye sanırım bayağıdır sahibinden de duruyor ama inandırıcı değil pek..
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
zaten resimlerde evonun bol olduğu bi yerde çekilmiş. fabrika garajı sanki. adamı arayıp sorsan satıldı falan der. vergisi yok millet atıp tutuyor.
bu ilanı arayıp sormuştuk araç yurt dışında parayı verdikten sonra aracı getiriceklermiş...
yolda gordugun evo x dogrudur.hepsı adapazarı gumrukten dagıtılıyor,avrupaya gecıosa bulgaristana gıden arabalar dıgerlerı gurcıstana gıdıomus
temsayla konustum
5 arac tr ye gelmıs hepsı duz vites,su an gumrukte duruolar.
4 u satılmıs vaziyette,1 i bosta oda graphite gri renkte 1 agustos teslim edilebılıo.
sst sanzımanlilarsa eylul sonu burda.
vatana millete hayırlı uğurlu olsun bende geçenlerde lancer ını gördüm hosuma gitti
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)