beyler başlıkta belirttiğim gibi sabiha gökçen ile bahçeli evler yayla arası ücreti ne tutar acaba?
beyler başlıkta belirttiğim gibi sabiha gökçen ile bahçeli evler yayla arası ücreti ne tutar acaba?
bence 100+ net görürsün
beylikdüzü-atatürk 50 tutmuştu
Nereden : Sabiha Gokcen Airport Shuttle Service, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (SAW), 34906 pendik/istanbul/İstanbul
Nereye : Şirinevler Mh., Zeki Müren Sokak, 34200 Bahçelievler/İstanbul
56,8 km
99.32 TL
http://taksiyle.com/
Sitesinden tahmin rakamlar çıkıyor.
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
floryadan okulum(okan uni/sabiha dibi) 70 km falandı aşagı yukarı bahçelievlerdende cok farklı degildir
mesela ( Ücret Cetveli » İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Resmi Sitesi )
Toplam Mesafe: 59.41 Km
Yaklaşık Ücret: 111.67 TL
(Açılış: 2,95 TL ; km: 1,83 TL)
+ gelişte kopru parası yok ama camlıca gişeler var
edi1t: bu bide 1.köprü yolundan (trafige kalma yada 2 köprü yolundan gidilirse fazlalaşır fiyat
edit2: 2.koprudende baktım şimdi 68 km tutyomus 125 lira falan
sabihadan levente direk otobus var ekspess otobandan giden yada havas var leventten girip taksime cıkan .
otarz yollarda düsünebilirsin çeşit çok istersen soylerim hepsini 5 senemi yedi kurtkoy![]()
1881 - 193∞
atatürk hava alanına bilet alma ihtimaliniz varsa bi araştırım daha hesaplı olur
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
merhaba,
fikir vermek açısından söyleyim istedim. ben S.Gökçende indiğim b.evlere gideceğim zaman maslaka giden otobüslere biniyorum. maslakta inip metroya oradanda zincirlikuyudan metrobüse biniyorum..hafta içi gndüz saatlerinde 1,5 saat kadar sürüyor .. maliyet 10 tl nin altındadır...
biz geçenlerde gittiğimizde sabiha gökçenden otobüse binmiştik biletler 6 liraydı sizin içi daha ekonomik olur![]()
100 milyon mu adanada 100 milyona adanayı gezdirirleristanbul zor zanaat orda yaşamak.
YamahA Xmax 250 ABS
gizlı korsan taxıcılerde yazmıs![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)