Beni kendine karşı sivriltme kardeşim git işine bak devam et bekleme yapma....
Printable View
Eksıdekı yazıya cevap verıyım dogru yazılmıs her zamankı gıbı
bızım toplumun cogunde bır guce aıt olma ıstegı vardır(oda ezıklıkten gelır) oguce aıt olıyım ve yukselıyım, ben dusunmıyım benım yerıme dusunen var, ben yatıyım calısmıyım, bana dokunmayan yılan bın yasasın mantıgıda var her zamankı gıbı..
Ben genel tespitimi yazdım, cevremde akpyi savunan kimse göğsünü gere gere soyleyemiyor da akpli olduğunu, benim zihnim yerinde ecu lazim degil de zaten bu yazdiginiza istinaden yazdım onu da, akpye hala oy verecek olanlara hala savunanlara once vicdan sonra beyin lazım
tövbe yarabbi yarasullah , ilk mesajımdada efendi gibi yazmışım yazacağımı , 1 kerede telkinde bulundum saygı çerçevesinden çıkmayalım diye. selametle.
Eyvallah sen bana yazan kişiden alıntı yapınca karıştı çuval ... Bir kişide çıksın desinki senin yazdığın yazının içinde herhangi bir partiye yönelik eleştiri ya da savunma var desin şurasında savunmuş burasında eleştirmişsin desin ben kafamı kopartıcam demogoji yaptığımı düşünme gerçek manada yazının içinde hepimizin ailesi olduğu için hakaret etmek yakışmaz anlamında söyledim....
Bişi diim mi amaaaaaan boş koy :)
Sikayetler geliyor konu siyasete donmus, selametle...