https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...71819117_n.jpg
:D
Printable View
Ben de kısmetse bu Cumartesi yaptırıyorum omuz ve kolumu kapsayacak şekilde, tribal desen olacak. Yaptırınca ben de resmini eklerim buraya.
Zamanla solması konusunda ne diyor uzun yıllar önce yaptıran arkadaşlar? Solduğu zaman üzerinden rötuşlattırmak mümkün oluyor mu?
Solma işi tamamen boya kalitesi ve kalitesi ile alakalı, bir çok insan vazelin filan sürüyor ancak ben kesinlikle bephantol öneriyorum, yaptıktan sonra kabuklanma olacak onları da elle soymayın bırakın kendisi düşsün. Tabi solma durumunda rötüş yapmak mümkün sıkıntı olmuyor. Bende yakın zamanda sol kolu kapatacağım, şuan ki dövmeleri eklerim telefondan atınca :)
Benim dövmem bu şekilde :) daha bikaç tane daha var ama tek tek koymak zor olur die bunu tercih ettim
http://i58.tinypic.com/1zeiflz.jpg
Kabukları öğrenmem iyi oldu, canımı sıkıyordu biraz ...
Bilgi için teşekkürler, 1997'den beri hayalini kurduğum birşeyi hayata geçirecek olmanın heyecanı içindeyim şu aralar :)
ilki zor sonrası bağımlılıktır.
bepanthol dövme rengini açmıyor... hatta tam tersi pharmacy sitelerinde dövme için özellikel tavsiye edildiğini görebilirsiniz
Bepanthol Ointment 30 g , Redness, Irritation, Tattoos - Tattoo - Skin Care
""After getting a tattoo, help regenerate skin, while protecting and maintaining the colors of the tattoo.""
Bence senin vucudunda ters bir etki yaratmış olabilir.Sonuçta her krem herkesde aynı etkiyi vermiyor tam tersi etkide verebilir.Bende butun dövmelerimde kullandım hiçbir sorun olmadı.
Uzun vadede bepanthen "bepanthol" ile yapılmış dövmelerde daha fazla solma olmakta ... Zaten krem kullanmanın başlıca amacı dövmeyi nemli tutmak ki rahat kabuk atsın ... Bu sebepten Vazelin çok daha iyi ...
Aslında omuza şöyle stig kaskı takmıs bi oraklı azrail gömmek lazım :D
Bende böyle biliyorum :) Rengini açar diyince bir afalladım açıkçası, dediğiniz gibi ters etki yaratmış olabilir. Her cilt farklı sonuç olarak, boya kalitesi filan da çok önemli bu konuda.Misal bende bephantol'den memnun kaldım vazelinden kalmadım... Cilde göre değişiyor yani :)