Arkadaşlar telefonumun ekranı yere düşme sonucu kırıldı.Nerede,nasıl,ne kadar ücret karşılığın da tamir ettirebilirim ? İlk kez başıma böyle bir şey geldi ve nasıl halledeceğim konusun da yardım bekliyorum.
Arkadaşlar telefonumun ekranı yere düşme sonucu kırıldı.Nerede,nasıl,ne kadar ücret karşılığın da tamir ettirebilirim ? İlk kez başıma böyle bir şey geldi ve nasıl halledeceğim konusun da yardım bekliyorum.
Bu numarayı ara yardımcı olacaktır ,, ismi Eren Günay , numaranı s2000 Oğuzhan'dan aldım dersin tanır beni yardımcı olur. 0 (532) 547 46 49
OĞUZHAN KIZILTOPRAK
cumhur nikli üyemiz telefoncu,yardımcı olur.
OEM+
ben kendi iphone 4 telefonumun ekranını internetten sipariş ederek videolara bakarak kendim değiştirmiştim 10 dolara fln geldi bana DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide bu siteden sipariş vermiştim 8,9 günde geldi
tabi iphone 5 olunca tırsarım kendim değiştirmek konusundaama gene bilgin olsun
Gözünüzde büyütmeyin. Azıcık eliniz yatkınsa herhamgi bir şeye zarar vermeden değiştirirsiniz. Şimdiye kadar 4s, s3 ve de bb 9700 ı açmış biri olarak söylüyorum. Nette vardır videosu, bakıp onla eş zmanlı halledin. İşçilik vermezsiniz hem, hem de telefonu daha iyi tanımış olursunuz. Ama 5 lerin ekranları pahalı olsa gerek.![]()
Instagram: mutusgarage
Zaten replika almayınız, dokunmatik tellerde bildiğim üzre tam performans vermiyor dokunmatik. Bazıları bu tezi çürütüyor olabilir fakat, tam performans için orjinal şart olsa gerek.![]()
Şimdi baktım orjinalleri 400lü rakamlarmış. Tanıdık bi telefoncu bulup biraz daha rakamı düşürebilirsiniz. Mmustu abiye bir mesaj atsanıza, telefon konusunda hep yardımcı olmaya çalışıyor. Eminim mantıklı bir fiyat verecektir.![]()
Instagram: mutusgarage
aynı kaza benimde şubatta başıma geldi tahtakalede 400 liraya değiştirdim bi arkadaş vasıtasıyla 400 tl yi gözden cıkar yaptırıcaksan kartal-maltepede çeşitli telefonculara sordum 600 den başladı 850 tl ye kadar fiyat vermiştiler
Görkem'in abisi isinin ehlidir. Basima benzer bir durum gelmisti 1-2 gunde halloldu.
Kendisi gorurse yazar...
şuanda 200 dolar civarında piyasadan alıyoruz ve 450 tl karşılığında ekran değişimi yapıyoruz iphone 5 orjinal ekranını 4 ve 4s in ekran değişimi kolaydır ama 5 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim yaklaşık olarak 40 a yakın vida sökülüyor ve herbirinin yerlerinin asla karıştırılmaması gerekiyor. kendiniz bence kurcalamayın derim
benimde komple kasa ve kamera değilşimi gerekiyor 1 ön cam sağlam diyebilirim.. Ayrı konu açmak istemedim mesajımı gören banada bi fiyat verebilirse sevinirim keyifli forumlar
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
iphone için ifixit. com sitesine göz atın derim, güvenilir iphone oem ydek parça sitesidir. ordan sipariş edip güveniyorsanız kendiniz, yoksa sadece işçilik ücreti vererek dışarıda yaptırabilirsinix![]()
"Korkmadık, savaştık"
Ben de daha yeni aldigim S4 un camini kirdim. LCD de sikinti yok. Sadece ustundeki cam kirildi. Cami degistirmek icin videolar izledim ama yemedi acikcasi. Orjinali icin de 250 dolar gibi bir rakam konusuluyor. Ben de oyle catlak catlak geziyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)