0 araç aldıktan sonra ilk egzoz muayenemi ne zaman yaptırmalıyım?
0 araç aldıktan sonra ilk egzoz muayenemi ne zaman yaptırmalıyım?
Everyday I ** Çapulling!!!
Sıfır aldıktan sonra 3 yıl, sonrasında 2 2 devam ediyordu önceden...
Ama bazı yönetmelikleri degistirdiler, onda da degisim olabilir.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ben sıfır almıştım aracımı.3 yıl sonra muayene ile birlikte yaptırdım. sıfır araçlar için ilki 3 yıldır diye biliyorum o yüzden
sıfır araçlarda ilk muayne süresinin bitimine kadar geçerlidir. Misal binek oto 3 yıl, jeep 1 yıl...
3 yil, benim zorla gonderildigim muayenede normal surem bitmedi diye egzoz muayenesine bakmamislardi..
benzinli otolarda 3 yıl sonra 2 yılda bir,dizellerde ( combo doblo vs ) ilk 2 yıl sonra sende 1 gidiliyor muayeneye...
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
0 aldıktan sonra 3 yıl ama eğer ki devredersen alan kişinin egzoz muaynesini alınca yapması gerekiyo . Muayne de 3 yıl devirli veya devirsiz devam ediyor .
Instagram: mutusgarage
Peki 10 yasindan buyuk benzinli araclar icin egsoz emisyon her yil mi yapilmalidir? Benim son yaptirdigim yer 2 yillik yapmis sikinti olur mu acaba?
aracı aldıktan trafige cıkardıktan sonraki 3 sene değil yanlış olmasın üretim tarihinden itibaren üç yıl alttaki arkadasın dedigi gibi yani .
benim aracımı 20 kasım 2013 aldım mesela muayne tarihim 2016 nisan.aracın ıcındede bir etiket söktüm 16.04.2013 tarihli olunca anlamıştım
Aklıma takıldı tuvtürk ile görüştüm.
Otomobiller için; normal şartlarda aracın üretim tarihi baz alınır o tarihin üzerine 3 yıl eklenir ve o tarihde vizeye gidersiniz. İlk tescil tarihinin önemi yoktur.
Kamyonetler için; ilk tescil tarihinden itibaren 1 yıl sonra vizeye gidersiniz. Üretim tarihinin önemi yoktur.
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)