İlana km düşürülmüş vs. yazarsan normal binici araçta başka bişey olmasa bile işkillenir,araçla ilgilenmez.Anca al-sat yapanlar,mezarcılar arar.Canın sıkılır.Km yi yükselttirip sat bence.
Printable View
İlana km düşürülmüş vs. yazarsan normal binici araçta başka bişey olmasa bile işkillenir,araçla ilgilenmez.Anca al-sat yapanlar,mezarcılar arar.Canın sıkılır.Km yi yükselttirip sat bence.
bu km dusurenlerın ALLAH belasını versın araba alamaz olduk
Km si düşürülmüş araba benim başıma da geldi 80 bin km diye bindiğim araba en az 300k kmdeydi :) öğrendiğimde çok üzüldüm ve çok sevdiğim arabadan bi anda soğudum büyük ihtimal aynı durum sende de olacak bence bi şekilde sat arabanı 3ü 5i dşünme kardeşim Allah sabır versin
Yapacagin en iyi sey km yi yukseltmek suanda tahminin neyse o km ye almak.
Baska bisey elde etmek cok zor 1 hafta sonra falan anlasan tamam ama ustunen nerdeyse 3 sahip gecmis kanitlayamazsin.
aynen hıc ugrasmayın orj km sıne dondurun
Abicim hata sende..clio,megane,fluence,Linea bunlar hep şirket araclari hicmi aklına gelmedi..bu modellerin diğerlerine göre daha riskli olduğu...neyse öğrenmiş oldun..km yide göstergeler yenisi ile değişti gerçek km si bu de.alan adamın içine kurt düşürme..eğer km oynanmış dersen satamazsin..mundar olur..allah yardimcim olsun..
300 binde olsa ne olacak km'de fazla takılmayın çok yıpranmamışsa, benim aracıma yüksek km'li diyinlerde aldıkları 110 binde corsa 2010 senesinde 200 binde muayneye girdiğini görünce üzülüyorlar..
Gecmis olsun, km dusurene agir sovuyorum
geçmiş olsun burak , takribi kaç km düşürülmüş?
KM takıntım yoktur çok şükür arabanın motoru,yürüyeni çok iyi kaportasında boya dahi yok duruşu vs. diri ama benim canımı sıkan bunu alırken anlayamamış olmam.
Abi sağolasın. 100 bin ve üzeri diye tahmin ediyorum abi. Önceki sahipleriyle konuştum onlarda hatırlamıyorlar kaç km yaptıklarını.
muaynede km yanlış yazma olasılıgıda yüksek daha düne kadar kimse dikkat etmiyordu benim başıma gelen 19bin km deki dobloyu ilk muaynesinde 190bin km yazdılar ben ertesi gün farkettim km yanlış yazıldıgını gittim ama hiçbir düzeltme yapmadılar sadece km yanlış yazıldıgına dair bi çıktı verdiler
Geçmiş olsun Burak, servise bi göster istersen, bazı araçlarda km verisi kadran dışında birkaç yerde birden saklanıyor. C4 için durum ne bilmiyorum ama c4te de varsa öyle birşey hiç olmazsa orjinal kilometrenin ne olduğunu bilirsin.. Belki Tüv'de hata vardır?
öncelikle geçmiş olsun,dava açmakla hiç birşey çıkartamazsınız;
adamın direk diyeceği olay göstergem bozuktu gittim çıkmacıdan gösterge aldım taktım bu kilometredeydi der adam en basiti,hiç bi hak iddia edemezsiniz (kötü bi örnek,akıl vermiş oldum kusura bakmayın :))
Gecenlerde 2 taksici konusurken kulak misafiri oldum biri digerine arabayi satcam diyo digeride taksi cikmasi olu fiyata gider diyo adamin dedigi aynen su rengini degistir kilometreyi dusur vur ustune cilayi babanin ogluna sat memlekette keriz cok artik insanimiz gercekten haram yemegi basit saniyo :(