bu arada aileye ulaşılabildimi....?
Printable View
bu arada aileye ulaşılabildimi....?
bir s2000 kaza yada ilan konusunda onlarca sayfa post oluyor yakışıyomu binlerce kişilik bir siteye hala iki sayfa dolmamış bu konu bu para toplanana kadar sabitlensin bence dicem ama sabitleri benim gözüm atlıyor mesela otomatikman sanırım çoğu kişiye öyle olur hadi beyler pamuk eller cebe
muğladan üyelerimiz mevcut diye az çok hatırlıyorum, var mı güvenilir birisi aile ile irtibat kurabilecek.
ayın 1 ine bir şey kalmadı biraz daha beklemekte fayda var aileye gönderim için.
evet gençler hadi bakalım, bir gecelik club gezmesi, 1 aylık sigara parası, bir kn hava filtresi parası hepsi olur. ateş sadece düştüğü yeri yakmasın....
GÜncel olsun
su konu ep3 typer vs polo gti stage 2 olsaydı suan 568.cı sayfadaydı pes dıyorum baskada bısıy demıyorum ...bende yarın elımden geldıgınce gerekenı yapıcam inş
mail atıyorum atıyorum dönen yok, en iyisi yarın telefondan aramak olacak..
Güncel olsun...
babasının numarasına ulaştım sonunda,
0537 277 7359
oktay
elimden geldiğince bir miktar para göndermiştim. yeterli para toplanmadığını görünce üüzldüm ve neler yapabilir diye düşündüm. Şu an okuldayım. öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime konuyu açtım. herkes ellerinden geldiğince yardımda bulunuyor. özellikle öğrencielrimden 20tl veren de var 1 tl de veren de var durumlarına göre. canlarım benim...
bunları tabiki kendimi övmek için söylemedim. sadece bir örnek, çevreden arkadaşalrdan toplanan 5-10 tl ile damlaya damlaya göl olabilir...
Şu an biriken meblağ'da işlerine yarar belki ama biraz daha birikmesi taraftarıyım.
Ama tabi kendi başıma karar almakta istemiyorum. Herkes derse ki bekleyelim biraz daha bana göre daha iyi olur.
Sıkıntı yok kardeşim. Dediğim gibi aysonu *****. Herkesin cebinde nakit olmayabilir.
Rolling yapan ve ayrıca supersport araç sahiplerinden de yardım bekliyorum açıkçası. :o
Herkesin ufakta olsa tuzu olsun isterim..
Güncel....