Eskiden VPN kullanıyordum artık çalışmıyor nedense?
Printable View
Eskiden VPN kullanıyordum artık çalışmıyor nedense?
zanmate kullanıyorum ama özelikle facebook ve diyer sitlere çok çok yavaşladı internetim programı kapasamda facebook a fayda etmiyo güncel hızlı dns falan varmı yeminlen kapatırıcam artık neti okadar para ödeyip süperonline aldık hızlı olsun diye biraz daha verdik şimdi rezalet durumda.
Sizlere bir sorum var forum ahalisi ; önceki sayfada geçen dns ile girebiliyorum ***** sitelere fakat internete kablo ile bağlanıyorsam ok. Ama kablosuzla bağlandığımda dns etkisini kaybediyor ? Nedir açıklaması bu durumun bilen var mı
Zenmate internet hızını öldürdü, hiç yüklemekle uğraşmayın.
Güncel DNS'si olan varmı? Twitter en son verilen DNS ile girmemeye başladı. Ayrıca yine beni başka bir sunucuya yönlendiriyor (sadece twitter'da) sunucu ABD'de ama fazla bilgi yok. IP adresi Twitter'ın adres aralığında değil o yüzden girmekten çekiniyorum twitter'a
EDIT: 3-4 tane farklı, daha önce kullanmadığım DNS'lerden denedim, ve hiçbirinde twittera giremiyorum. TOR ile anca giriyor. Aynı sorunu yaşayan varmı?
arkadaşlar ben de bir kaç gündür "WARNING! Your Flash Player may be out of date. Please update to continue" diye bi hata alıyorum. sadece facebook ve youtube için. diğer sitelerde sorun yok. tarayıcıda fark etmiyor. her tarayıcıda sıkıntı mevcut.
sorun bir de şu şekilde devam ediyor. telden evde ki wifiye bağlanınca da aynı problem face ve youtube için devam ediyor. yani sorun sanırım modemde ancak resetlediğim halde sıkıntı devam etmekte. buna benzer sorun yaşayan var mı ?
Twitter artık açık.
Twitter açık ama ben hala bendeki ip olayını çözemedim. cmd'den "ping twitter.com" (tırnak işaretleri olmadan) yazıp çıkan ip'yi yazabilecek varmı acaba, karşılaştırmak istiyorum sadece bendemi böyle yoksa herkestemi
Youtube'da açılaydı iyiydi. :beuj:
YOUTUBE kımlere kapalı ? Superonlıne uzerınden dns falan degıstırmedım ben acık sekılde gırıyorum ?
Twitter a giremiyorum hala sizde durum neacaba
Youtubeda acilir