4.2.2.4 kullanıyorum + firefox için anonymox , hiç sıkıntı yok bu şekilde.
Printable View
4.2.2.4 kullanıyorum + firefox için anonymox , hiç sıkıntı yok bu şekilde.
8.8.8.8 kombinasyonunu kullanıyorum.sabah giremiyordum,ancak şu an sıkıntı yok :)
Hiç bi dnsle giremiyorum ben şuan.. Security Kiss Tunnel programıyla çat diye girdi.. Giremeyenler mutlaka denesin.
Bu 25 Martta Türkiye geneli internet,elektrik kesilmezse bende ne olayım, bunlardan hersey beklenir
Kepard VPN öneririm, 180 gün ücretsiz veriyor.Gayet stabil ve hızlı DNS ile giremedim twitter'a vpn çok daha iyi bence...
DNS ile girilemiyo artık heralde
tr den direkt ip yasağı konmuş vpn harcinde artık giriş yapılamaz
dnsler çalışıyor hala. Dönem dönem bazı dnsler yoğunluktan vs kilitleniyor sonra düzeliyor. Biri olmazsa diğeri olur
Birkaç saat önce giriyordum artık bende giremiyorum twittere ne yapmam gerek acaba?
valla ben adamların sw iplerini pc hostuna kadar girdim dünya dns denedim yok girilmiyor :S yabancı ulkeden proxy mi girmek gerekecek yoksa :S
hala sıkıntı yok forumdaki dns ile pata küte giriliyor
şuan stabil giriliyor yoğunluktan mı oluyor acep
Servis saglayan vodofone net biri super online turkcell konumu ilede alakalı durumlar var ttnet dns le girilirken biri internet yani vodofone net icin vpn kullanmam gerekmekte illa sövdürcekler
Okuldayken program gerekmiyor catir catir giriyorumda eve gelince dns le ugramayip direk hot spotu aciyorum bende hizli ve sikintisiz
Vakti zamanında Cine5 i bilgisayar a tv karti takıp kıran nesille ugrasıyorlar şimdi herşey daha kolay :)
chrome Zenmate ile girdim az önce.
mobili daha kapatmamışlar heralde :D https://mobile.twitter.com/
Turkcell 3G üzerinden bağlanan bir dns bulamadım bir türlü. Nokia e72 telefondan deniyoruz bir çözüm bilen/bulan kimse var mı acaba?