bu youtube daki yavaşlamayı nasıl çözebiliriz 144p de bile bişey izlenmiyo...
Printable View
bu youtube daki yavaşlamayı nasıl çözebiliriz 144p de bile bişey izlenmiyo...
VPN de de durum böyle youtube da
nası çözcez
Chrome Kullananlar ;
ZenMate ekini inidirn ve kurun. Youtube,twitter ve diğer hertürlü siteye doğrudan erişim sağlıyor.Üstelik, diğer VPN Programları gibi sertifikasız ve riskli değil. Tamamen google.inc' ye ait bir çalışma. Gayet güvenli, hızlı ve sorunsuz.
DNS'yi
8.8.8.8
8.8.4.4
olarak deiştirdim, çalışıyor
allah razı olsun vallah yılardır sorunsuz kullandığım dnsler az önce işi bıraktı şimdi buna geçtim yotube ye sorunsuz girebiliyorum birde eskiden video açarken bekletiyodu şimdi oda kalmadı hızlandı ama halen twittera işlemiyo güncel twitter da girebileceğim dns varmı :D
Beyler bu sefer de OpenDNS kapanmış. Google DNS çalışıyor.
- C:\Windows\System32\drivers\etc klasörüne girip "hosts" dosyasını masaüstüne alın.
Masaüstünde notepad ile açın. Açınca;
- En alt kısma aşağıda verdiğimi yapıştırın.
Not : Yönetici izni vs hatalar verebilir antivirüs programını kapatıp deneyin.
Sonra kaydetip kapatın ve dosyayı C:\Windows\System32\drivers\etc klasörüne tekrar atın. (masaüstüne almadan yapınca kaydetmiyor.)Alıntı:
Kapatılmadan önce çok yavaş olan Youtube çok hızlı şuanda. Belkide son yıllarda kullandığım en hızlı yputube :D
Yarın şunları sandığa gömmeye başlayalım artık beyler yeter bu kadar çektiğimiz. Sivasta bbp ve akp yarışacak ben chp'li olmama rağmen oyumu bbp'ye vericem .
Dns lerı 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 yapmıstım,superonline kapatmıs.
Mal gıbı acılsın dıye beklıyorum.
Benım gıbı ınternet bılgısı olmayan nasıl ugrasıcak bunlarla? Mılyonlar var boyle...
Anıl E. Ye katılıyorum,yasadıgınız yorede kım ondeyse orada bırleselım. Mhp chp vs kalmadı. Turkıye ve akepe olmalı.
Adamlar rezıllıklerını ortbas etmek ıcın her yolu denıyorlar! Devlet sırrıymış,kabul ama konusulanlar ne buyuk vahset ve skandal. Bızler mezardan gecerken bıle radyonun sesını kısarız,adam turbeyı bomlatıp,kendı askerımızı sehıt etmeyı leblebı cekırdek gıbı konusuyor! Sonrada vay casusluk oldu,magduruz edebıyatı yapıyor!
Insallah tez zamanda uyanırız...
Ada devlet sırrını acıkladı dıye utube ı kapatıyor ama bılgılere bızden baska mılyarlarca ınsan ulasabılıyor!
Bıraz durust olun be!
Neyse,Allah sonumuzu hayır etsın....
zenmate bendede aktifleşmiyor. mail adresini giriyorum işleniyor diyor kalıyor sonra disable uyarısı çıkıyor.
tib zenmateyede mi bişi yaptı acaba. şuan dnsler ilede girilmiyor.
OpenDNS patladı sanırım. Her dns'yi kullanmayın lütfen, çoğu kişisel bilgilerinizi depoluyor.
Özellikle bankacılık işlemleri gibi riskli işlemlerden sakının.
Yarın buyuk gun artık yeter.
Hersey ortada millet görmek istemiyor bence yoksa anlamıycak bisi yok olanlarda .
google chorome dan Proxy SwitchySharp appyi yükledim hiç uğraştırmadı jet gibi heryere giriyor.
tavsiye ederim. jet maaşallah.