8 degil 18 yildir yatmis gibi. Boyle araclari neden kapali yerde muhafaza etmezler anlamam yazik gunah be
Printable View
8 degil 18 yildir yatmis gibi. Boyle araclari neden kapali yerde muhafaza etmezler anlamam yazik gunah be
Bmw parçacısı bunu alırsa kar edebilirdi bence.ama normal biri bu işten kar edemeyebilirdi
toplamak yerine parça parça satmak daha temiz kar getirir diye düşünüyorum
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun kardeş...
19 bin bile bence çok bu araç için hayırlı olmuş bence hiç üzülme kaporta,boya, döşeme lastik şubu derken astarı yüzünü geçer en az 1500 lirada muayene ücreti ödersin buna
tavanda bildiğin macun kalınlığı var ...
8 yıl sonra ilk marş sananlara yazın beni de :D geçmiş olsun ucuz yırtmışsın :D
yakında toplayıp kitap biblo defter kalem diye satarlar bu bildiğin macundan zeytinyağlı dolma gibi olmuş :)
Araç bence hem yorgun hem bitik duruyor.
İyiki almamışsın bencede araç çok bitik duruyor döşemesi boyası çok masraf istiyor
Bayağı masraf varmış gibi duruyor. Bildiğin tecavuze ugraamıs gıbı, hatta motor ıcı ne alemde acaba alan kısıyeallah sabır ve bol para versın :)
o tavanı gorunce mıgdem kalktı yemın ederım :D
İç boya ve de en önemlisi süpriz motor. 20bin(aracın bedeli) + bir sürü masraf demek. Temiz bi e36 m3 60bin olsa alıp, döşeme, komple boya ve motoru elden geçirip binmek için mantıklı olurdu sanırım. Ama hali hazırda yürüyen durumda 30-40bin arasında e36 m3ler varken, hiç halde m3'e 20bin verip, 30-35 bine mal edip, onu satarken elden çıkarabilmek zor olurdu sanırım.
valla alınır bu araba ama nasıl alınır
hali hazırda e30'un olcak
bunun komple yürüyenini motorunu içini geçiriceksin
motoruda faturalı nası olsa(çıkart hurdaya sonra sat kendine:D)
geri kalan saglam parçalarıda vericeksin hurdacıya olcak bitcek
faturalı suan halihazırda e36m3 motoru heralde 15bin falandır(iyimsermi davrandım bılmıyorum)
onun harici alınmaz zate bu araba
Bu araç çalışmaz iyiki almamışsın.
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun.
aslında 22 değilde 16 17 bilemedin 18 liraya alınır sonra oturulur başına tek tek tek tek sökülür parçalanır parça parça satarsın paranı kurtarırsın fazlasıyla kara da geçilir.
Koltukları iymiş :D
22liraya aldı diyelim motor ,13-14-15 tl civarı :) geri kalan kısımlarda 6-7 edermi acaba ?
on koltuklar sonaxdan cıktıktan sonra 1000 lira desek jantlar kırıksız orjinal 1200 de öyle diyelim 2200 marşpiyeller arka tamponda kırık yoktu spoiler felan iyiydi stoplarda bi temizlik sonra pırıl pırıl olur kapılar camlar iyiydi sunroof motoru felan yerındeydi eder bence daha saymadıgım dünya kucuk parça var :)
havadan sekiz bini tabiki kimse kimseye vermez ama alır almaz parçaları alacak kişilerin hazır ve nazır beklemesi lazım hemen söküp satmak lazım o zaman olur :)
Ama sen içinden ne çıkacağını bilmediğin bir araç için 22 bini riske atıp hemde parçalarını satmak için uzun vade bekleyeceksen 22 bini bankaya koy her ay 2 bin çek ye daha keyifli :)
40 45 lira feleğin cemberınde defalarca drift yaparak dönmüş araçlara isteniyor
22 ye aldı vatandaş ne kadar harcıcakki komple soyucak baştan istediği gibi nerde neler oldugunu bilerek toparlıyacak
Patlak m3 parasına Hatasızına binicek:)
toplayıp piyasadan 5 lira ucuza verse satılır
bu m3 bundan önceki hayatındada garajda bekliyordu bizi :) yıl 2014-9=2005 eder...
aradaki yıllarda zaten bu m3 defalarca tecavüze ugramıstır,defalarca patlamıstır.
O paralara iyi ki almamışsınız.
Bende iyiki almamışsın yazim de konuda yorumum bulunsun
iyi ki de alınmamış... ne olursa olsun, çürümeyi görünce insanın midesi bulanıyor...
Herkes motoru şu kadar bu kadar eder diyor da 8 sene yatmış ve bu hallere gelmiş arabanın motorundan hayır gelicek mi sizce? Motoru yenilesen en az 10 lira yer...
19 bin bile etmezmiş almadığın isabet olmuş
Bana göre en fazla 10 lira eder.. Hiç üzülmeyin bence.
bu arabayı parçalasanız makul değerinde bütün parçaları satmanız maksimum 2 haftanızı alır .
koltuklar döşemeler göğüs stoplar m çıtalar jantlar böbreklerden kol dayamaya kadar çok rahat satılır .
e36 parçalarının ikinci elini, sıfır fiyatından daha pahalıya bile satan gördüm o derece :)
motor ve şanzımanı "8 yıldır yatıyo garanti veremem" deseniz bile satarsınız
ancak 22 lira çok gibi geldi .