uzun zamandir boyle sevinmemistim, gelmis gecmis olsun :)
Printable View
Geçmiş olsun Gökhan geç de olsa hak yerini bulmuş. Seni böyle uğraştıran görevi kötüye kullanan polisler de umarım Allahından bulur.
bu kadar çabuk sonuçlanması gerçekten gözlerimi yaşarttı.
ne var arkadaş adalet hızlı olsa çözüme hemen ulaşılsa. gerçekten sevindim. olayı yaşatanlar için pek bişey diyemiyorum insiyatif almamışlar kalan şeyler uygulamaları gereken prosedür. ikinci kere üfletme imkanları var ve yapmadılarsa da umarım kimsenin hakkı kimsede kalmaz
Geçmiş olsun. Benim eski patronum alkollü kullanmasına rağmen üflemedi olay çıkardı filan derken 2-3 saat filan uğraştırdı polisleri. Sonra yeni ekip talep etti bunlar bana sinir oldu üstüme yürüyorlar filan diye dedikleri gibi 155i arayıp yeni ekip istedi.
Yeni ekip gelince eskisi gitti ve sonra ehliyeti kaptırmadan bişiler yapıp çözdü işi. Ne yaptığını anlamışsınızdır ama gerçekten yafsak olanlar hep yırtıyor. Böyle masum adamların başına da gelmeyen kalmıyor.
Bak olumlu şeyler de oluyor hayatta :) Demoralize olma hemen.
Kötü bir deneyim iyi bir netice ile sonlandı.
Bize de bilgi oldu bu iş, böyle bişi gelirse başımıza memuru tutalım kolundan götürelim hastaneye.
Gelmeye direnirse de kayıt kuyut alalım lehimize delil olsun.
Zira bazı meyveler bu promil işini zıplatabiliyor, benim bildiğim armut var mesela.
Bugün ehliyetimi geri aldım burdan yardımsever şekilde destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.hayatımıza bir tecrübe daha kattık👍
Aynı b.k dün gece hanımın başına geldi. İftardan sonra çevirmede 0,67 promil çıkıyor. 45 dk içinde gidip kan testi verdik sıfır çıktı.
Cezayı ödeyip mi itiraz etmek gerek. Bilgisi olan varmi
Geçmiş olsun cezayı ben ödemedim hemen avukat aracılığıyla dava açtım sıfır çıktığına dair belgeyi de verdim . 45 dakika kısa bir süre o yüzden büyük ihtimalle 15 güne ehliyetinizi geri alırsınız
geçmiş olsun. bunun artık çözülmesi gerek. promil çıktığı halde şahıs alkol almadım diyorsa polis talep üzerine kan testine götürmeli. yoksa ben bunları okudukça üfle deselerde üflemeyip kan testiyle uğraştıracağım polisler. çünkü üfledikten sonra söyleyince uğraşmamak için ben yazayım sen itiraz et diyip yırtmaya çalışıyorlar.
kan testini ambulans bile yapar bence. yani sarhoş adam belli olur zaten ama polis bu konuda çok acımasız.
Mentos şeker yemiş aklıma suçlu sadece o geliyor makina bozuk değilde. 0.79 çıkmış birde yukarıda yanlış yazmisiz.
Birde insana suçlu muamelesi çekip makina yanlis ölçmez falan demeleri yokmu…
Galiba alkol testini kabul etmeme lüksü yok artık, mecbur oldu üflemek. Sonrasında gidip test verilir ayrı. Ama polise ben kan testi istiyorum deme olayı kalktı galiba.
Belli bir oran var o dakikada düşecek alkol oranını gösterir yani hastaneye ne kadar hızlı giderseniz sizin için o kadar iyidir aradaki süreye bakıyorlar o süreyi bir şeyle çarpıyorlar ve çıkacak olan oranı size söylüyorlar eğer o oran sizin alkol metrede çıkan orannızdan düşük ise o zaman kusurlu taraf polisler oluyor
Baktınız üfletiyorlar iki üç tane polo delikli nane çiğneyip öyle üfleyin, denenmiştir.
Ne kadarlık bir kan miktarı gerekiyor bilmiyorum ama kan şekeri ölçer gibi parmak ile delinip alınan miktar yeterliyle polis alsın bir örnek.
Pandemi zamanı dezenfektan yüzünden ehliyetini kaptıran çok eş dost oldu. ehliyeti veriyorsun cezaları ödüyorsun mahkemeye gidip itiraz ediyorsun bu sürede ehliyetsiz bir şekilde bir kaç ay sonuçlanmasını bekliyorsun çok sıkıntılı süreç.
Dün gece çevirmede aracın içine flaş tuttular. Memurun bana sağ çekmemi söyleyen el hareketlerini göremedim ama kurt düştü içime. Çok acelem vardı durmadan bastım geçtim. Çevirmenin yapıldığı yer araçların zaten hızlı gittiği anayol. Alkollü değilim, kan testi vs. aldırabilirim şu anda. 2025'te cezası nedir bunun? Emniyeti arayıp durumdan bahsedeyim mi? Ne önerirsiniz?