arkdaşlar 31 martta ihaleye cıkmıştı gittik alamadık aracı yakında toplanıp yollara cıkacaktır diye umuyorum cok diriydi bu haliyle 22 bine gitti 19 bin üstüne cıkmaya cesaret edemedim kapalı kutu sonucta bunlarda resimleri
![]()
arkdaşlar 31 martta ihaleye cıkmıştı gittik alamadık aracı yakında toplanıp yollara cıkacaktır diye umuyorum cok diriydi bu haliyle 22 bine gitti 19 bin üstüne cıkmaya cesaret edemedim kapalı kutu sonucta bunlarda resimleri
![]()
masrafını bilmiyorum ama arac mersin deydi 8 yıl nem ve toprakla bütünleştirmiş aracı alamadan geri dönmek beni cok üzdü nasip degilmiş
10-15 arasi garanti ister....
anlamadim bu araba 22binemi gitti ? araba diri evet ama alan şasirmis bence.bu arabayi duzgun toplamak isteyenin bi 25 harcamasi lazim kim bilir neler cikacak tamamen supriz araba
tavanında bu kadar çürük varsa kapı içleri şase bağlantılarını düşünemiyorum
edit: almamanız daha hayırlı olmuş sanki
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Tavanda boya atmalarının olduğu yerin sunroofa doğru olan kısmında kasma mı var bana mı öyle geldi sadece?
22 ye almış, adam akıllı toplamak istese minimum 40 lira toplam gideri olur sahibinin. 20 civarı rahat yer sanki..
m3 lerin 30 ile 45 arası oldugunu düşünürsek ki bu araç kapalı kutu
hadi kaportayı hallettin
iç döşemede hallolur kırılan dökülen iç ve dış aksam parçalarıda hallettin tamam zaten 10 liran temiz gitti
motora daha gelmedim
motorun en basidinden bakıma ihtiyacı var trigerinden tut bujisine bujisinden tut motor kulagına kadar
bunalrıda yaptın motor sorunlu cıktı nabıcan ?
evlat misali koynunda beslersin artık..
almamak mantıklı olmuş bence kardeşim![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
tavandakı kabarmanın sebebı bence daha evvelden bı ıslem gormus..dıkkatlı bakarsanız kabaran yerdekı kalın macun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)