beni buluyor hep , yürüyüş yaparken bu seferde sitenin otoparkında iki küçük yavru buldum.Tekerlerin altından alıp bakkaldan süt almaya , ordanda evden kutu almaya götürüp yolla kot farkı olan bahçe kısmına kutu içinde havluya sarıp koydum.Fakat bu bulduğum gördüğüm en küçük kedi , bir öncekiler büyüktü bundan.En azından süt içmeyi biliyorlardı.
Bunlar süt içmeyi bilmiyor , ağızlarına tuttum ama çektiler , öksürdüler.Yalanmayı bilmiyorlar.Biri titriyor , ikisininde küçüklükten osla gerek gözler yarı açık ve bulanık.
Anneleri vardır diye bahçeden çok uzaklaştırmadan göz önünde bi yere koydum , geçenkileri almıştım , annelerinin gelme imkan ihtimali yoktu çünkü.
Yarın sabahtan bakıcam gelen giden kimse olmuş mu diye , inşallah bişey olmaz , ama olurda yarına sağlam kalırlar ve anne baba namına kimse gelmez ise ; bu küçüklükte bi kedi nasıl bakılır?süt içmek nası öğretilir?çiş olayı poposuna ılık ıslak pamuk sürülüp yapılıyodu onu hatırlıyorum ama yemek olayını bilmiyorum öbürleri kuru mama dahi yiyebildikleri için.Bide tahmini kaç günlük bunlar?
![]()