Telefonu 2 gündür kullanıyorum.
Hepsiburada'dan aldım.
Daha önce kullanmadığım üst düzey android ve ios cihaz kalmadı tabletlerine varasıya hatta note 3 n9005 versiyonu dahil kullandım. En son iphone 5s 35gb versiyonu vardı. Onu satıp galaxy s5'i aldım.
İzlenimlerim çok olumlu. N9005 note 3 gibi hatta belki çok belirsiz daha hızlı olabilir. Kamerası daha iyi. HTC one m8'e göre hafif ve daha ergonomik. Açıkcası ben m8'i uzun ve kullanılan metal nedeniyle yüzeyini çok kaygan buldum. Beyazını almam nedeniyle çok şık :D cihaz. Batarya süresi çok iyi zaten son yapılan sanırım ya gsmarena ya da phonearena testinde en iyi bataryası giden telefon ünvanını aldı. Hoparlör gayet güzel ve youtube videolarını izlerken veya müzik dinlerken sıkıntı yaratmıyor ama htc one m8 gibi değil kesinlikle. İnternet hızı mükemmel biliyorsunuz wifi + şebekeyi ekleyip yüksek hızda indirme yapabiliyor. Arayüz touchwiz olsa da ben sense'e göre daha çok seviyorum. Parmak izi tanıma iphone gibi farklı açılardan değil tek parmağı yukarıda aşağı taramaya izin veriyor ama iphone 5s gibi her zaman anlamıyor birkaç defa denemeniz gerekebiliyor cihazı kilit konumundan açarken. Rehbere girerken bir sn bekliyor sadece (Bende 800+ kişi yüklü) . Oyunlarda sorun çıkamrmıyor, ısınma problemi yok gözlemlediğim kadarıyla v.s.
Aklımda XZ2 de vardı ancak son yapılan testlerde kamerası ve bataryası S5'in gerisinde kaldığı, ilk çıkan seride muhtemelen yazılım kaynaklı 4K video çekiminde aşırı ısınma ve kilitlenme sorunu, XZ1 giibi köşeli ve kullanışsız bulduğum için eledim. Bence bu formdan çıkmalı sony.
HTC one M8'i ise kamerasının bana yetersiz kalması, uzun, ağır ve bence ergonomik olmaması, batarya olarak yine S5'in gerisinde kalması + önceki htc one m7'imde ekran üst kısımındaki birleşim kısımında yapım hatası, ölü piksel ve 2g'ye çektiğin zaman konuşmaları kaçırması ve ence yenisinin çok da değişiklik getirmediiğini düşündüğüm için eledim.
Arkadaşlar ben sadece kendi görüşlerimi ve tecrübelerimi paylaştım. Her 3 telefon da mükemmel, özellikle yeni XZ2 gelince ilk inceleyeceğim telefon olacak. Herkesin görüşü farklıdır elbet. Bi nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.