User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
109 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Passolig kartı nedir?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galatasraylıyım kombinem var bu ebilet ile yanls anlamadıysam herekse tek kombine v.s. olacak.

stadnın %80i kombine ben eşimi arkadaşımı götürürken arkadaşlardan alırdım kombineyi yada başkasına verirdim bu ihtimal ortadan kalkıyor gibi.

salak saçma bi uygulama olarak değerlendiriyorm daha detaylar cıkınca umarım yanılırım
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senede verilecek 15 liraya mı itirazınız? yoksa o taraftar gruplarının adli sebeplerden dolayı maça gelemeyecek olması mı açıkça söyleyin de bilelim... Bursaspor kale arkası misafir tribünü 800 lira yapmış siz kart parasından bahsediyorsunuz...
    Abi misafir tribunu degil, misafir tribunun oldugu acik kale arkasi komple 800 tl yapildi. Sadece GS taraftarina degil yani, bursa taraftarinada ayni sekilde. Amac ise bu passolig olayindaki dengesiz gelir dagilimi... bursa yonetimi bunu protesto ediyor.

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha da kombine yenilemem ... Böyle salakça işler olmaz...
    Everyday I ** Çapulling!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    galatasraylıyım kombinem var bu ebilet ile yanls anlamadıysam herekse tek kombine v.s. olacak.

stadnın %80i kombine ben eşimi arkadaşımı götürürken arkadaşlardan alırdım kombineyi yada başkasına verirdim bu ihtimal ortadan kalkıyor gibi.

salak saçma bi uygulama olarak değerlendiriyorm daha detaylar cıkınca umarım yanılırım
    yahu onu bırak ben beşiktaşlıyım ankaraya gittiğimde ankaragücü maçlarına giderim beni o maça almıyor
    ayda yılda 1 eşimle maça gideriz biraz stres atarız onunda kart çıkarması gerek

avrupa maçlarına extra 2-3 tl ücret ödüyorsun
    gibi bi sürü saçmalığı var

amaç stada holiganı sokmamaksa stadın her yerinde kamera var istenilen herkesi alıyorlar ztn

bi arkadaşım fb maçında su şişesi attı diye daha maç devam ederken siviller geldi aldı inönüde karakola götürdü 6 ay men ve para cezası aldı

passoligin en büyük amacı yeterli sermaye bulamayan aktifbankı piyasada var etmektir
    banka müşteri sayısını çok gösterip yurt dışından kredi kopartıcaklar

kaldı ki bjk fb maçı öncesine denk getirilmeside federasyonun puştluğudur !!
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wala ben sonuna kadar boykot taraftarıyım o yüzden bu hafta sonu derbiye gitmicem çarşı da boykot kararı aldı
    aynı uygulama italyada da yapılmak istendi boykottan dolayı vazgeçildi

yılda ztn 3-5 maça giden adamım onun için aktif banktan kart alıp çalık holdingi zengin etmem
    Yaşa, duygularıma tercüman oldun, umarım Çarşı sadece başlangıç olur ve diğer gruplarda bu boykotu destekler.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sırf şu derbi için yapmadılarsa adam degilim.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galatasray kasımpaşa macında bayanlara bile passolig zorunlu tutulmuş işe bak simdi açıklama geldi.

seyircisiz mac o kadınların bi cogu belki hayatında tek maça giden tipler
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pardon da burası gfb forumu falan değil, seni ya da başka birini ikna etmek gibi bir derdim yok, öyle -ya lı -yo lu cümlelere gerek yok, tenis maçına da giderim TT Arenaya da , hiç bir korkum çekindiğim durum yok, veririm TC mi alırım kartımı, ben çok iyi anlıyorum bu itirazların sebebini, FB kabul etmedi diye de saptırmayın, sezon sonuna kadar o durum, yeni sezonda bilet de satamaz kombine de aksi halde...
    Buranın ne forumu olduğunu gayet iyi biliyorum..Konu ebilet olduğu için örneklendirerek ve senin laflarına göre konuşuyorum.
    Senede 15 lirayamı itirazınız falan demişsinde başlangıç olarak deneme amaçlı 15 tl yapıldı tam uygulama başladığında 40tl olarak belirlendi fiyatı.
    ayrıca bursa 800 yapmış demişsin kuluplerin bilet fiyatlarına bir etkisi olmayacak bu kartın passolig+kulübün belirlediği bilet fiyatı...
    15tl yi bile veremeyen insanlar var bazıları için bu paralar büyük para itarazı olanlar o yüzden tepki veriyor olabilir.

Fenerbahçe konusunuda yanlış araştırmışsın..Sezon sonuna kadar maç başına 100bin tl ceza ödeyerek uygulamayı gerçekleştimeyecek.Sezon sonundan sonra kendi taraftar kartını geliştirecek passolig olmayacak..

Ayrıca passolige bu kadar ısrar ediyorsun insanlar temizlenecek falan diyorsun bilmediğin bir şey daha var. Derbilere bilet alırken kimlik fotokopinle alıyorsun.

sezonluk kombine ve taraftar kart alırkende aynı şekilde.yani aldığın koltuk sana zimmetleniyor o koltukta olay çıkarsa kulüp direk kombineni iptal edip emniyete bildiriyor.Sezonluk kombinelerin kimlik ve koltuk bilgileri sezon başlamadan emniyete veriliyor.Bunun passoligten bir farkı var mı?

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAR22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buranın ne forumu olduğunu gayet iyi biliyorum..Konu ebilet olduğu için örneklendirerek ve senin laflarına göre konuşuyorum.
    Senede 15 lirayamı itirazınız falan demişsinde başlangıç olarak deneme amaçlı 15 tl yapıldı tam uygulama başladığında 40tl olarak belirlendi fiyatı.
    ayrıca bursa 800 yapmış demişsin kuluplerin bilet fiyatlarına bir etkisi olmayacak bu kartın passolig+kulübün belirlediği bilet fiyatı...
    15tl yi bile veremeyen insanlar var bazıları için bu paralar büyük para itarazı olanlar o yüzden tepki veriyor olabilir.

Fenerbahçe konusunuda yanlış araştırmışsın..Sezon sonuna kadar maç başına 100bin tl ceza ödeyerek uygulamayı gerçekleştimeyecek.Sezon sonundan sonra kendi taraftar kartını geliştirecek passolig olmayacak..

Ayrıca passolige bu kadar ısrar ediyorsun insanlar temizlenecek falan diyorsun bilmediğin bir şey daha var. Derbilere bilet alırken kimlik fotokopinle alıyorsun.

sezonluk kombine ve taraftar kart alırkende aynı şekilde.yani aldığın koltuk sana zimmetleniyor o koltukta olay çıkarsa kulüp direk kombineni iptal edip emniyete bildiriyor.Sezonluk kombinelerin kimlik ve koltuk bilgileri sezon başlamadan emniyete veriliyor.Bunun passoligten bir farkı var mı?
    kombine satanlarda bir değişiklik olmaz dedim okumadın sanırım, kombine-loca hangi şartlarla alınır iyi bilirim... ayrıca hiç bir takımın ben bunu uygulamıyorum deme lüksüne sahip olmadığını hatırlatırım, sadece uyum süresini kullanan ya da belli bir süre ceza ödeyecekler var eninde sonunda formatı ne olursa olsun e-bilete geçecek, haa taraftar kartı passolig li mi olur, chipli olur özellik mi yüklenir o sadece şekilseldir, içerik olarak değişecek bir şey yok...

ayrıca BJK li olup AG maçına isteyen girebilir, kim diyor giremez diye? sadece rakip takım alınmayan maçlarda başka takımlara bilet satılmayacak, rakip takım kontenjanlı maçlarda ise kontenjana göre bilet alınacak...

15 lira olmasın 40 lira olsun hadi senelik, asıl amacın para olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kombine satanlarda bir değişiklik olmaz dedim okumadın sanırım, kombine-loca hangi şartlarla alınır iyi bilirim... ayrıca hiç bir takımın ben bunu uygulamıyorum deme lüksüne sahip olmadığını hatırlatırım, sadece uyum süresini kullanan ya da belli bir süre ceza ödeyecekler var eninde sonunda formatı ne olursa olsun e-bilete geçecek, haa taraftar kartı passolig li mi olur, chipli olur özellik mi yüklenir o sadece şekilseldir, içerik olarak değişecek bir şey yok...

ayrıca BJK li olup AG maçına isteyen girebilir, kim diyor giremez diye? sadece rakip takım alınmayan maçlarda başka takımlara bilet satılmayacak, rakip takım kontenjanlı maçlarda ise kontenjana göre bilet alınacak...

15 lira olmasın 40 lira olsun hadi senelik, asıl amacın para olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz...
    passoligi alırken tuttuğunuz takımı belirtmek zorundasınız ve o kartla başka takımların maçlarına bilet alamıyorsunuz

yani siz gs haricinde herhangi bir takımın maçına gidemezsiniz
    size potansiyel suçlu başka takımın maçında ne işi var mantığyla bakıyorlar

ha ankaragücü öper yinede girer o stada o ayrı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    passoligi alırken tuttuğunuz takımı belirtmek zorundasınız ve o kartla başka takımların maçlarına bilet alamıyorsunuz

yani siz gs haricinde herhangi bir takımın maçına gidemezsiniz
    size potansiyel suçlu başka takımın maçında ne işi var mantığyla bakıyorlar

ha ankaragücü öper yinede girer o stada o ayrı
    PASSOLİG Kart'ımın üzerindeki kulubün maçları dışındaki farklı takımların maçlarına da giriş yapabilir miyim?

Maçlara hangi kart tiplerinin giriş yapabileceği, karşılaşmanın oynandığı ev sahibi takımın ve TFF’nin vereceği kararlara bağlı olarak belirlenecektir.

yukarıdaki açıklama resmi siteden...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PASSOLİG Kart'ımın üzerindeki kulubün maçları dışındaki farklı takımların maçlarına da giriş yapabilir miyim?

Maçlara hangi kart tiplerinin giriş yapabileceği, karşılaşmanın oynandığı ev sahibi takımın ve TFF’nin vereceği kararlara bağlı olarak belirlenecektir.

yukarıdaki açıklama resmi siteden...
    ha abi sen diosun ki ''türkiye çok özgür bir ülke demirören de çok iyi bir 'adam' sen istediğin takımın maçına gidersin''

peki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha abi sen diosun ki ''türkiye çok özgür bir ülke demirören de çok iyi bir 'adam' sen istediğin takımın maçına gidersin''

peki..
    Demirören'i sevmem ama o adam gelip geçici, ben hiç bir kulübün başka takım taraftarı benim maçıma gelmesin diyeceğini sanmıyorum, para kazanılıyor sonuçta...

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu onu bırak ben beşiktaşlıyım ankaraya gittiğimde ankaragücü maçlarına giderim beni o maça almıyor
    ayda yılda 1 eşimle maça gideriz biraz stres atarız onunda kart çıkarması gerek

avrupa maçlarına extra 2-3 tl ücret ödüyorsun
    gibi bi sürü saçmalığı var

amaç stada holiganı sokmamaksa stadın her yerinde kamera var istenilen herkesi alıyorlar ztn

bi arkadaşım fb maçında su şişesi attı diye daha maç devam ederken siviller geldi aldı inönüde karakola götürdü 6 ay men ve para cezası aldı

passoligin en büyük amacı yeterli sermaye bulamayan aktifbankı piyasada var etmektir
    banka müşteri sayısını çok gösterip yurt dışından kredi kopartıcaklar

kaldı ki bjk fb maçı öncesine denk getirilmeside federasyonun puştluğudur !!

+1907
    Birseyler yapmak icin hep bi bahanenin arkasina saklanilmadimi zaten.Asil amac hic bi zaman futbolu temizlemek degil.
    Pasoligi aldin diyelim eee nasil tespit ediyolar seni? aldigi koltuga oturan oldumu hic aranizda zaten?Her zamab karisiktir kale arkasi.kamerayla yapacaklari isi simdide yaparlar.Ben kombine alicaktim bu uygulama girerse almiyorum arkadas.gitmiyorum macada.Gitsinler cocuk kandirsinlar.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdiii eşim Beşiktaşlı ben fenerbahçeliyim gittik ayrı ayrı bu karttan aldık diyelim

ben eşimle inönüye o benimle kadıköye gelemeyecek mi ?

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mmustu abi sana dur diego ortalık zaten karışık demek istiyorum

Hiç sanmıyorum ekşide okumuştum biri passolig çağrı merkezine sormuştu bu soruyu klubün insiyatifinde gibi birşey demişler.

Ayrıca şöyle düşünelim

Ben gs başkanıyım bilet satışında ilginin yoğun olduğu bir maçta gerçek galatasaraylı mı gelsin diye öncelik tanırım yoksa ts,fbli mi?

Yani sen olsan izin verirmisin? Başka takım taraftarının girmesine

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu soktumun zımbırtısına bitek Fenerbahçe mi itiraz etmiş amk

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdiii eşim Beşiktaşlı ben fenerbahçeliyim gittik ayrı ayrı bu karttan aldık diyelim

ben eşimle inönüye o benimle kadıköye gelemeyecek mi ?
    Maçlara ailemle gidiyorum, tek bir PASSOLİG Kart ile tüm ailemi maçlara götürebilir miyim?

Maça girecek herkesin bir PASSOLİG kartı olması ve bu karta tanımlanmış bir bileti olması gerekmektedir. Ancak ev sahibi kulübün belirleyeceği yaş sınırı içerisinde kalan çocukların bilet sahibi olması gerekmemektedir.

PASSOLİG kartımı başkasına vererek maça girişini sağlayabilir miyim?

PASSOLİG kartı sizin adınız, soyadınız, TC Kimlik numaranız ve fotoğrafınızın bulunduğu ve size özel bir karttır. Bu kart ile başka bir kişinin stadyuma girmesi kanunen yasaktır.

Ancak www.passo.com.tr adresine girerek veya Çağrı Merkezini arayarak ilgili maç için hakkınızı dilediğiniz kişinin PASSOLİG kartına transfer edebilirsiniz. Biletinizi transfer ettiğiniz kişi PASSOLİG Kart'ı ile tanımlı maça başka hiçbir işlem yapmadan girebilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)