Beyler yarın arkadaşımı almaya gidicem araçta egzoz var sıkıntı olurmu içerde polis falan varmı çeviricek mantar olmayalım ona görebilen varmıdır
Beyler yarın arkadaşımı almaya gidicem araçta egzoz var sıkıntı olurmu içerde polis falan varmı çeviricek mantar olmayalım ona görebilen varmıdır
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
gizli gizli araçalra gbt yapıyorlar dayıoğlunun e36 sı ile kardeşimi almaya gittiğimde arkamdan geldiler araç cam filminden trafikten men diye otoparka aldılar bağladılar
Gittiğiniz saatler önemli sanırım.
Ben şimdiye kadar hiç çevrilmedim. Genelde trafik park sorununu çözmeye çalışıyor. Bekleme yapma devam et spec![]()
Instagram: mutusgarage
Bir çok sefer gittim hiç çevrilmedim ama fabrikadan çıktığı gibi duran astra vardı altımda.Bence risk almayın.
buralarda bir de korsan taksi olayı cok var ıkı kişi gorduklerınde cevırıp sorgu sual cekiyorlar ..
girişte sol şeritte kalıp trafiğin içinde çok ses çıkmazsa çevirmezler gibi. içerdede en soldaki yoldan gidin oraya pek polis uğramıyor otobüslerin durduğu yer.
en az 6-7 defa delsolle gittim sabiha gökçene. ki en son gittiğimde dalıp varex açık girmiştim akşam 10 gibi. bakan eden olmadı hiç. heralde gidilen saatin günün vs önemi büyük
Çekilip bağlanıp sıkıntı yaşayacağına hiç uğraşma en yakın taksi durağına çek al taksiyle misafiri geri dön durağa , sonra devam.
raat ol ben götürecem seni![]()
![]()
bikaç kez egzozlu ve filmli araçları çevirdiklerini gördüm otobüs durağında takılırken,ama araç sahibi biraz alttan aldı abi çekti polisde sıkıntı yapmadı.
biz 2013 model cls ile ceza yedik...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Plakada sorun (Trafikten men,icra vb.) yoksa hiç bir sıkıntı olmuyor. Fazla bekleme yapmayın rahat rahat girip çıkarsınız.
Geçen hafta komple eksozlu,ön cam dahil film olan gulietta ile gittik bir sorun olmadı..Efendi efendi girip çıktık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)