Bende boş sigara paketleri biriktirmeyi hatırlıyorum neden yapıyorduk onu hatırlayamadım ama.
Birde ince inşaat kumları yola dökülürdü içleri nemli olduğundan farklı yerlerden iki delip açıp yıkılmadan, onları içten birleştirmeye çalışırdık.
Printable View
Bende boş sigara paketleri biriktirmeyi hatırlıyorum neden yapıyorduk onu hatırlayamadım ama.
Birde ince inşaat kumları yola dökülürdü içleri nemli olduğundan farklı yerlerden iki delip açıp yıkılmadan, onları içten birleştirmeye çalışırdık.
şuu tornetçi tayfa nerde yaa yokmuu hiçkimse :( :))))
Aklıma geldikçe ekliyorum yeni bişeyler :)
http://galeri7.uludagsozluk.com/288/meybuz_507475.jpg
Bizim mahalle bakkalı pet bardaklara limonata doldurup buzluga koyardı. Bardak şeklinde yerdik o meybuzlarıda... Hey gidii
Itiraf ediyorum hayatimda hic atariye gitmedim evde de hic oynamadim :D onun haricinde hersey goturdu yine o guZel yillara.
çok değil en fazla 3-4 seneyi özlüyorum , lise yıllarını , makara gırgır şamata
geçmişe döndüm resmen
Cine5i dekodersiz izleyen nesiliz biz :D
hatta aynanın üstüne sprey sıkıp şifresini çözdüğünü inanan arkadaşlar da vardı :D
koşarken araba sesi çıkaran nesildikla biz...
Vay be.. :) Bir çoğuna denk geldim hemen hemen.pc oyunları bile efsaneydi,sega rally vardı o zamanlar..
tablet neymiş el atarisi vardı brick game sonra capri sun çata pat
gezi olayı hariç hepsine katılıyorum.
çok güzel olmuş konu.
Duygulanmamak elde değil ya ...
1982 eylül doğumlu biri olarak
=(
ŞOK diye bir program vardı sanırım. İlk kokulu yayını yapıcaz diyip ekranda 15 sn gül fotoprafı göstermişlerdi :D Cine5'in spreyle çözüldüğünü, eliyle mermi tutan adamı... O kafada bi profram yapsalar çok tutar :D
Sabahın 7 sinde sırf pokemon izlemek için uyananlarda vardı ben gibi pokemonda olması lazımdı :(
hergün okuldan gelince 21 aylık onardık.
depozitolu şişeleri bulup bakkala satacağımızda burdan mı aldınız diye soracak korkusuyla yaşardık.
akşam ezanı okunmadan eve geleceğimize söz verirdik.
bana yazdırmayın herşeyi ... :D