Bende boş sigara paketleri biriktirmeyi hatırlıyorum neden yapıyorduk onu hatırlayamadım ama.
Birde ince inşaat kumları yola dökülürdü içleri nemli olduğundan farklı yerlerden iki delip açıp yıkılmadan, onları içten birleştirmeye çalışırdık.
Bende boş sigara paketleri biriktirmeyi hatırlıyorum neden yapıyorduk onu hatırlayamadım ama.
Birde ince inşaat kumları yola dökülürdü içleri nemli olduğundan farklı yerlerden iki delip açıp yıkılmadan, onları içten birleştirmeye çalışırdık.
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
şuu tornetçi tayfa nerde yaa yokmuu hiçkimse![]()
)))
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Aklıma geldikçe ekliyorum yeni bişeyler
Bizim mahalle bakkalı pet bardaklara limonata doldurup buzluga koyardı. Bardak şeklinde yerdik o meybuzlarıda... Hey gidii
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Itiraf ediyorum hayatimda hic atariye gitmedim evde de hic oynamadimonun haricinde hersey goturdu yine o guZel yillara.
geçmişe döndüm resmen
Cine5i dekodersiz izleyen nesiliz biz
hatta aynanın üstüne sprey sıkıp şifresini çözdüğünü inanan arkadaşlar da vardı![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Vay be..Bir çoğuna denk geldim hemen hemen.pc oyunları bile efsaneydi,sega rally vardı o zamanlar..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
gezi olayı hariç hepsine katılıyorum.
çok güzel olmuş konu.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
ŞOK diye bir program vardı sanırım. İlk kokulu yayını yapıcaz diyip ekranda 15 sn gül fotoprafı göstermişlerdiCine5'in spreyle çözüldüğünü, eliyle mermi tutan adamı... O kafada bi profram yapsalar çok tutar
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
hergün okuldan gelince 21 aylık onardık.
depozitolu şişeleri bulup bakkala satacağımızda burdan mı aldınız diye soracak korkusuyla yaşardık.
akşam ezanı okunmadan eve geleceğimize söz verirdik.
bana yazdırmayın herşeyi ...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)