ameliyatın en eğlenceli anı anesteziGerçi sonrasında bizlik bir şey yok, kafası çok ayrı bi kafa ama ayılırken mümkün olduğunca dikkat etmek gerek.
![]()
İlk ameliyatımda fena dalga geçmişler benle 2 ve 3te daha usturuplu ayılmışım![]()
ameliyatın en eğlenceli anı anesteziGerçi sonrasında bizlik bir şey yok, kafası çok ayrı bi kafa ama ayılırken mümkün olduğunca dikkat etmek gerek.
![]()
İlk ameliyatımda fena dalga geçmişler benle 2 ve 3te daha usturuplu ayılmışım![]()
Kafasini bende merak etmeye basladimforumda ne cok anestezi muptezeli varmis
![]()
Herkese cok tesekkur ederim
3-4 yıl önce doktor bana da bademciklerini aldır dedi. Ben istemedim.
Bademciklerini aldırdıktan sonra daha kolay hasta olunuyormuş. Doğru mudur ?
ya bende bademciklerden sıkıntı yaşıyorum soguk yiyip ıcmesemde şişiyo aldırmayı istiyorum ama kilo konusu kafama takıldı ? neden kilo alınıyor bide ben günde 2 ögün anca yerim yani kilo almayıda istemem acıkcası
korkacak bi ameliyat değil. yılda 5-6 kere veya daha fazla tonsiller iltihaplanıyosa ameliyat öneriyorlar.anestezi ye gelince korkacak bişey yok.sen hiç birşey hissetmeyeceksin zaten.bu arada tonsil ameliyatını lokal anesteziyle yapan doktor nadirdir.bana sorarsan genel ol derim.ben anestezi teknisyeniyim takıldığın bi nokta olursa sorabilirsin.geçmiş olsun.
VTEC
@Onur fatih kardeşim ben 6 7 yaşında olmuştum narkozu verdiler tam masaya yattım sonra pert kalktigimda odadaydiydim gözümden yaş akıyordu bildigin ağlıyordum narkozun etkisindenmis sonra dondurma falan yedim hiç öyle kanama falan olduğunu da hatırlamıyorum yani bi kaç gün yattım sonra ayaklandım zaten sıkıntı yapma hiç ol kurtul bademcikten
Edit:ben her ay düzenli olarak antiniyotik içen adamdım artık zararlı boyuta geldiği için ameliyat yaptılar şimdi yılda 1 kez hasta olurum oda adet yerini bulsun diyeöyle ameliyattan sonra sık sık hasta falan olunmuyor
ha biraz kilo alırsınız ben ben 45 kiloydum ameliyattan sonra 50 55 civarına geldim
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Doktor 10 dan geri say dedi. Burnuma birşey taktı.. 5 dediğimi hatırlamıyorum.. Sonra uyan dediler sanki olmamış gibi![]()
LC160 VTI, DC123 ep3 TYPE-R, RED18 S2000, GS650 Fabia VRS, KF698 fn2 TYPE-R
Şimdiki Zaman
55 ACF 61 İBİZA 1.9 tdı PD130
farklı bir ameliyatta hoşgeldin nasılsın demişlerdi anestezi sırasında teşekkür ederim siz demeyi düşünürken herşey olup bitmişti![]()
We’re the middle children of history...
herkese çok çok teşekkür ederimkorkum pek kalmadı o an ki atmosfer neyi gösterir bilemiyorum
![]()
kilo alma olayına gelince bademcikle bi bağlantısını bulamadım ama bakalım. şimdilik öyle bi sorunum yok zayıfta değilim.
Yarın saat 3 te gidicem bakalım. o yüzden bugünü kendime ayırmayı düşünüyorum.![]()
Ben bademciklerimi aldırdım diye neredeyse kalbimden oluyordum... Meğer bademcikler vucuda giren bütün mikropları tutuyormuş... Tabi ben ilkokuldaydım yasım senin kadar yüksek değildi.Umarım sorun yaşamassın geçmiş olsun...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Benim bademciklerimi 4 yaşında aldılar ve sadece sulu şeyler içebilecek durumdaydım.
O günden buyana adam akıllı grip dışında (oda senede 1 kere) hasta olurum olmam
Biz mahallede büyümüş nesiliz , yeni nesil korunaklı ev çocuklarının işi daha zorçok çabuk hastalanıyorlar genel olarak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)