Sonax ve Pelitin oldugu yerden esenkente girince akbankın oldugu avm (moonflower)da
Printable View
Eren holding'in çadır günlerini bilenleriniz vardır. Eskiden Yenibosnadaki merkez binada yapılırdı. Artık 212 Avm'nin yanındaki mağazaların olduğu yerde yapılıyor.
Bundan sonraki ilk çadır günü 130 gün sonra. http://www.sanalcadir.com
öyle marka takıntısı olmadan üstüme oturan her şeyi giyebilirim.
tek takıntım kot alırken levi's sadece.. kalıp direk bana göre alınıyor sanki :)
Eskiden lacoste ve tommy harici birşey almazdım artık bıraktım takıntı olayını neyi beğenirsem onu giyiyorum. Gerçi alacak renk kalmadı arkadaş :D
kotta levis üstüne tanımam ama cidden çoğu markadan daha iyi
ayakkabı olarak kemal tanca ve tergan güzel
Bursa'da öyle avm dışında alışveriş yapmaya yer yok herhalde ya da var ben bilmiyorum.
pull and bear ,zara,bershka son zamanlarda H&M
herşey marka olcak ama eşofman altı pazardan olcak abi :D
markamı kaldı artık o markacılık 90 lılardaydı 5-10 marka vardı piyasada.. ben güzel gördüğüm şeyi dalıp mağazaya alıyorum.
Orijinal tekstil/aksesuar talebi için öm ile bilgi alabilirsiniz benden. İnstagramda bir sayfa var ama buraya yazmam pek doğru olmaz sanırım. Armani/Burberry/Iceberg/Moschino/Ted Baker/Zegna vs.
Başlıca LTB-sabri özel-hilfiger-lcw babamdan kaynaklanan marka takıntısı var ne yazıkki bende de
Sadece iş görüşmesi için takım arıyordum. Hem de uygun olması gerekiyordu. Yeni mezun ve işssiz olduğumdan ötürü. Kiğılıya ve birkaç benzer kaliteli marka satan dükkanlara gittim, taksit de yaparım diye. Sadece takıma 380den başlıyordu. Ve de slim yoktu. Korkuluk gibi duruyordu üstümde. Slim ve bana uyanları 500 liradan başlamaktaydı. GÖmlek, kıravat ve de ayakkabıyı hesaba kattığımda büyük külfet olacaktı. Arkadaşımın tavsiyesiyle küçük, altınyıldız kumaşlarıyla kendi dikimi takımlarını satan bir dükkana gittim. Eleman bir süzdü, ilk verdiği takımı denedim ve de aldım çıktım. Takım, kravat, gömlek 250 tl'ye buldum. Hem tam istediğim gibi takımım oldu, hem de ekstra külfet olmadı. Zaten çok marka takıntısı olan birisi değildim, artık hiç değilim. Yeniliklere ve de tekstilde yerli üreticilere güvenmek lazım.
takım elbise konusunda Aksaray Yeraltı çarşısı der geçerim.
Şişlide Etik@ di ismi sanırım yanlış olabilir isim. bi mağaza var osmanbeye giderken flo ya gelmeden. Orada güzel ürünler oluyor.
Bide vazgeçilmezim pazartesi günleri sabah 8 akşam 5 arası ''Rami Sosyete Pazarı'' :)
Burada markalar icinde yuzuyoruz ama cogu les.. Yaklasik 1 senedir kot, tshirt, mont vs herseyimi mavi jeans tan aliyorum . Armani fan dim ama artik maviciyim.
6 tane sweat shirt aldım kapşonlu Merter'den 150 liraya :D ihraç fazlası hepsi 3 iplik jardonlu hemde :)
Moda di centone galiba bahsettiğin mağaza bir ıvır zıvır bir kaç sey almıstım bende ayyıldız kumaşları diye heryerde tabelası vardı ucuz ve güzel alternatif
http://www.centone.net/pages/
türkiyede gidip üst sınıf pahalı markaları orjinal alsanda seni tanımayan bir ortamda yada uzaktan bakdılarmı çakma muamelesi görüyorsun.. verdiğin parada gereksiz oluyor.. sen veriyorsun 2-3 bin tl adam bire bir aynısını alıyor 100-200 tl ye..
Ayakkabı dışında marka almıyorum ayakkabı alırsamda bir defa sağlam para veriyorum ama ömürlük alıyorum hala 2003 yılından kalma ilk günkü gibi olan loafer sneaker gece ayakkabılarım var.. şu sıralar tek sıkıntım ayakkabı çünkü en kaliteli markalar bile artık kalite değerlerini çok düşürür olmuş..
sadece outdoor tarzı ürünlerde marka alıyorum columbia,salomon, north face gibi.. çok kaliteliler bu ürünler..
elbisem pazardan allah korusun nazardan :D
marka önemli değil, önemli olan hoşuma gitmesi ya da insanın aldığını kendine yakıştırması.
yeri geliyor polo thilfiger diesel armani levis vs markaları da alıp giyiyorum, yeri geliyor hoşuma giden 2,5 euroluk markasız t Shirt alıp giyiyorum.
bursada bilenler vardır yeşim'in fabrikasının içinde böyle gözle görünmeyen defolu ürünleri sattıkları yer var nike a üretim yapıyorlar sadece arka tarafdaki etiketi kesiyorlar mağazadaki ile aynı ürün kafadan 4te 1 i parasına :D 6ayda 1 ugrayıp çok iyi bir alışverişe çok komik paralar veriyorum sonuçda NİKE :D
Şu aralar fena GAP'a sardım.. Onun dışında mavi her zaman sevdiğim bir marka.. Abercrombie'ye aşığım lâkin Türkiye'de bulamadığımdan arzu ettiğim kadar giyemiyorum.
İş yaşantısında ise, Network - Fabrika - Efor - Kiğılı'dan şaşmıyorum..
Saat takıntım var, Armani - Diesel - Guess - Tissot - Fosil - Nautica en sevdiklerim.. Outdoor / Spor kıyafetlerinde ise ( özellikle kayak ) Columbia'dan başka marka pek tercih etmiyorum.
Columbia-The North Face-Jack Wolfskin mont ve botlarımda tercih ediyorum. Diğer kıyafetlerde marka takıntım pek yok, beğendiğimi alırım :)
Yurtdışından sık sık alisveris yapma sansim var yeri geliyor ayda iki kere amerikaya gidiyorum. Arada ucurum olmadigi surece alisverisimi memleketten yapiyorum.. Basin express bolgesinde çokça seri sonu magazasi var genelde oralardan aliyorum..
Gozlemledigim kadariyla da ayakkabi ve textil isinde bayagi iyi konumdayiz.. Ozellikle yerel çapta ki ureticilerde cok iyi mallar oluyor..
Gecenlerde hakiki deri 3 tane timberland tarzi ayakkabiyi 270 liraya aldim.. Degisik renklerde.. Elin amerikalisinin benim parama ihtiyaci yok diye dusunuyorum..
Benden alisveris yapin karli çikin. :D
colombia salomon diğer alternatif markalarada bak onlarda northface kadar iyidir..
Bir daha lacoste dan mont alacağimi sanmiyorum..
hayatta en memnun kaldığım markalardan biri beni en çok şaşırtan diyim little big oldu.. bir polar mont aldım en kötü koşullarda kullandım hatta bir keresinde şantiyede çimento torbaları falan taşıdım maşallah en ufak bir dikiş atması solması sarkması yok montun 4 yıl oldu tık yok .. şaşırttı beni iş görmelik almışdım 2-3 ay götürse sezonu çıkarsa yeter demişdim bayada ucuz indirimden almışdım 4 sene oldu tık yok...
timberland bot almak istiyorum. mağaza dışı bilindik güvenilir orjinal satan bir satıcı varmı nette?
ayakkabıda kesinlikle New Balance den başka ayakkabı almam..
gömlek ,tişört , vb üst başlarda Gap den sasmam.
kot pantolondada tek rahat ettıgım yer paket az buyuk olduğu ıcın beden sıkıntısı olmayan bır mekan C & A