Patlak bi arabayı alıp 1 bakla yay bırakıp scmitdh jant takıp hah bide *** rengine boyayan = Arabacii :hehe: ;)
Printable View
Patlak bi arabayı alıp 1 bakla yay bırakıp scmitdh jant takıp hah bide *** rengine boyayan = Arabacii :hehe: ;)
Arabacı, insanın üzerine yakışan arabayı giymesidir.
Arabacı
simit çi
Köfte çi
pide ci
Hepimiz biraz arabaciyiz
Ekşi sözlük tadında yorumlar :D :D :D :D :D :D
manita yerine araba kaldırana denir
ben kamyonetçiyim
arabaciliği sevmiiiiiyiiim cevher
arabacılık hevesse TT tutkudur :D :D :D
arabacı selamı
Ciddi ciddi bir soru sordum basta yoneticilerden bir arkadasimiz olmak uzere herkez geyige sardi.Sonra biz geyik yapinca ceza aliyoruz.
Sanirim herseyi bilen bir forum arabaciyiz diye gecinen bir topluluk ta kimse bilmiyor demekki ...
Eser sanırım söylemek istediğin,ulan biz yıllardır bu işi yapıyoruz,okadar araba yaptık ettik,üç beş bebe çıkıp siktiri boktan işler yapıp,1-2 parca takıp bide arabayı basıp başımıza arabacı diye mi geçiniyo ?? Biz bu sıfatı kullanmıyorken size noluyo la hırbolar ? Sanırım özetle bu yanlısmıyım :) :)
Gercekte kimin ne oldugunu herkes biliyor zaten. Gercek arabaciyida arabaciyim diye ortada dolasani da ...
O yuzden 1 kelimeye takili kalmaya gerek yok bence.
Aslinda değil.Benim hicbir zaman ole bir kaygim olmadi arabalarimi onun bunun icin degil hep kendim icin ben ole mutlu oldugum icin yapiyorum.
Benim takildigim nokta okulda,forumda,facebookta arkadasinda goren araba yapip benim,ben bilirim edasiyla takiliyor burnundan kil aldirmiyor havalar zaten 1000000 :)
Bu işin başı sensin eser :D