acicagin konuya..
Printable View
acicagin konuya..
illa arabacı görücem merak ettim dersen gel bizim oraya....dükkanın ordayım ben, beni gör merakın geçsin.... :D
araba alım satım işi ile uğraşanlara canbaz denildiğini biliyorum nerde kupon tertemiz bakire araba var onları takip edip meraklısına okutana,ama şimdilerde piyasa da ''arabacı''tabiri diye kullanılan ifadelere baktığımızda ve yorumlara bakıldığın da piyasa da patlak pertten çıkma ağır hasarlı araçları ölü fiyatına alıp kaporta boya ve güncel popüler tasarım ve aksesuarları giydirerek aracı piyasaya ''değişensiz''etek altı bel altı sadece güneş yanıklarından dolayı keyfi keder boyalıdır diye bakire adındaki araçları millete ''giydiren''meslek türü ile uğrşanlara arabacı deniliyor ortam da HD kalitesinde ve en damar basslı müzikli bir klip çaktınmı o araba tamamdır :D
Araba işlerine gönül vermiş insandır arabacı bence.
ama her şeye olmuyo bu tabir tribüncü,manitacı filan tamamda kayak yapan adama burda skici desek olay çıkar :hahaha:
.............
su konu bı kapansın yaa ıllalah ettım vala gormekten
Keraneci gibi birşey olsa gerek :D
Konu çok uzadı gelen gidene giydirmeye başladı bu konuya bi el atılmalı artık önüne gelene giydiren üyelere o bu şu arkadaş vs demeden bi uzaklaştırma verilmeli
Torba satan torbacı mı oluyo?
bi ünal turan bi de eser ayvaz üstlerine yok :)