Eray yümsel (Hallederiz ltd. şti. aş.) e bi danış derim ben onda vardır elbet bir çaresi :)
Printable View
Eray yümsel (Hallederiz ltd. şti. aş.) e bi danış derim ben onda vardır elbet bir çaresi :)
Kredili alımlarda plaka degistiremezsiniz, 1.derece akraba harici satış alır sonrasında kendi üzerinize geçici tescil ile kredi kullandırım yapabilir bu arada plaka değişiklik zeyil yapabilirsiniz.
şatış olmadan plaka değişmez bencede...
Arkadaşlar değişebiliyor, ben yaptım. Hem de aracımın kredi borcu devam ediyorken, hem de sorduğum 7 trafik muamelecisi olmaz derken.! Madem sorulmuş ve bu kadar galibalı cevap var, detaylı anlatayım.
1 - İstediğiniz plakanın hangi ilçeye ait olduğunu buluyorsunuz.
2 - O ilçede ikamet gösteriyorsunuz
3 - Trafiğe para yatırarak 2-3 günlüğüne plakayı ayırtıyorsunuz.
( Tabiki ad-soyadınız ile ilgiliyse bu plaka, yatıracağınız bağış benzerlik oranında artıyor.
Örnek : Adınız Yavuz İpek; YI isterseniz pek birşey yok 750-1000 arası bir rakam ama YVZ isterseniz daha çok çağrıştırdığı için 2000-2500 leri istiyorlar.
4 - Bankadan; Kredi kullandırdığımız şu aracın plakasının bu olmasında bankamızca bir sakınca yoktur yazılı muvafakatname alıyorsunuz.
5 - İkamet, Trafik bağış makbuzu ve banka muvafakatnamesi ile trafiğe gidiyorsunuz
6 - Yeni plakanız hayırlı olsun.