Bijon spacerdeki dişlere tam oturtulmadan makina ile asıldıysa spacerdeki dişleri bozmuş ve yolda giderken düşmüş olabilir.
Printable View
Bijon spacerdeki dişlere tam oturtulmadan makina ile asıldıysa spacerdeki dişleri bozmuş ve yolda giderken düşmüş olabilir.
@denon konu ile alakasız ama , bijon ölçüsü değiştirilmeyen spacerlarda yani sadece jant dışarı çıkarma amaçlı kullanılan spacerlarda arkadaşın eklediği resimdeki gibi değilde , uzun bijon ile kullanılan tip spacerlardan yapsanız daha iyi olmazmı ?
edit:imla
Denon a bir kaç is bende yaptırmış ligim vardır. Iscilik kalitesi ve malzeme konusunda hiç bir problem yaşamadım.
Yaptığı işin arkasında duran işini bilen bir arkadasimindi.
yusuf abi ile sanırım en faZla parça konusunda çalışan benimdir sayısız motor kulağı spacer ve akla gelmeyen yığınla parça hiçbirisinde en ufak sıyırma kopma vs yaşamadım sorununda parçadan veya işçilikten kaynaklandığını düşünmüyorum
Arkadaş ben mi yanlış görüyorum? spacerde bi kırılma eğilme v.s yok. Bijonun çok sıkılmasından kaynaklı atma var gibi görünüyor.
geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız
fakat şu duruma spacer değil normal kullanımdada ozellikle makine ile yanlış takılmalarda yaşanabiliyor ben 2 aracımdada orjinal saplamalarda yanlış sıkma sonucu defalarca sorun yaşadım serviste değişim yapıldı
malzemenin ne olduğunuda bilmiyorum ama spacerin doğru yapılıp montajlandığı surece bir sakıncası olduğunu duşunmuyorum
bijonları sıkarken ilk olarak 2 diş kadar eli ile sıkılır sonra hava ile sıkılır direk hava diş bozar Allah korumuş geçmiş olsun
Bence ortada bir eksik var ancak kisiden imalatttan veya ustadan vs olusabilicek birsey fabrikasyon degil sonucta bu sıkıntıların olabilme ihtimalini cogu insan biliyor size denk gelmis allah korumus gecmis olsun ama saticinin tek bir sikinti yuzunden geri cekilmesinide istemem alisverisim olmasada bunlar olusabilicek seyler ne kadar hatali veya yanlis olsada
alüminyum bu konuda hassas malzeme, çok zorlamaya gelmiyor..
çok zorlanmış olması muhtemel, geçmiş olsun..
Geçmiş olsun.. Ayrıca satıcıyı olgunluğu ve hoşgörüsü için tebrik ederim.
Palio varken çırağın biri o allahın belası havalı tabanca gibi şeyle bijonu sıkarken hem dişli sıyırdı hem bijon kafası kırıldı ucu içerde kaldı. Çok dikkatli olmak lazım.
Aykut kardeşim konu açmadan önce, Yusuf abiye ulaşmayı denedin mi ben onu merak ettim?
+ olarak bijonların ve lastiklerin berbat görünüyor. orj bijonlarsa en iyi ihtimalle aracın 12-13 yıllık araç, bijonların da hemen hemen aynı yaşta.
geçmiş olsun. Allah korumuş.
yapma bunu..
bijon anahtarının üstünde zıplayarak bijon sıkılan bi ülkedeyiz..
olayı üstlenmen bile işine ne kadar saygılı olduğunun göstergesi..
Bijonların sıkılma torkları vardır, ama yetkili servis dahil hiçbir yerde tork anahtarı kullanılmaz..
onu geçtim, x y z markalı ürün bozulsa, kimse malı kötülemezdi adım gibi eminim, o ki sen bu işi burda yapıyorsun, normal bir durum..
sözün özü , vazgeçme..
xsi'a katılıyorum.
Ben her gittiğim yerde özellikle en az 2 kere torkla sıkmaları gerektiğini söylüyorum, söylemezsem tabancayı dayarlar bijonlara
25 yaşında gencecik bir insanın benım yaptıgım ürün yüzünden kaza yapma ihtimali yada ALLAH korusun kaza yapıp canına bişey gelmesinin vicdan azabını kaldıramam ben kardeşim , evet haklısın x marka spacer da da aynı sorun yaşanabilir ama muhattablar birebir yüzyüze satış yapmadığı için satıcının bu konudan haberi bile olmaz ama benım haberim oldu ve bu iş biter
bence olay biraz geniş direk kendi üzerinize alınmanızı yanlış buluyorum
sonuçta kim nasıl hangi şartlarda montajlıyor
bijon durumu nasıl takılırken dikkat edildimi vs gibi birçok değişken var ve bunların hiçbirini bilmiyorsunuz
Spacer i denondan almasını söyleyende benim aykuta. 2 yıldırda astra gtc de kullanıyorum tahmınım 5-6 kere tüm lastikler sökülmüştür. Daha dün istpark yolunda gazladık a3 ile. Bugun krikoyu götürende benim. Takılırken nasıl takıldı bilmiyorum ama takıldıktan sonra sanırım daha hiç sökülmedi jantlar. Sorun nedir ne değildir bilmiyorum ama heralde araba 100-200 metre daha gitse jant komple cıkarmış
Her şeyden önce böyle bir sorun yaşadığınızda direk denon'a ulaşmak yerine konu açmanız bence etik değil. Dışardan bakınca show yapıyorsunuz gibi göründüğünü bilmenizi isterim. Ayrıca bunun üreticiden değil de kullanıcı hatası olma ihtimalini de düşünseydiniz keşke. Alüminyum hassas bi malzeme, böyle şeylere gelemeyebilir ve ayrıca belki de montaj hatası mevcut. Adam sonuçta bir esnaf ve direk lekeler gibi konu açıp bişeyler yazmanıza gerek yoktu bence. Onun hatası olsa bile, hatasını kabul edip masrafını karşılayacağını söyleyecek bir karakterde olduğunu hepimiz gördük.
Ayrıca kimse yanlış anlamasın da hayatını çok önemseyen bi insan o lastiklerle gezmez.