Benimde favoriler kıvırıyor onları napçam ben:D
Printable View
Benimde favoriler kıvırıyor onları napçam ben:D
Arkadaşlar bahsi geçen ilaç perma için kullanılır asıl amacı saçı kıvırcık yapmaktır düzeltmek değil zaten saçınızı onunla düzeltmeye kalkarsanız saçınızı ciddi derecede yıpratırsınız
Sakallar biraz daha sert bir dokuya sahip olduğu için çok sorun yaşamazsınız
Saçlarını düzleştirmek isteyen arkadaşlara önerim şu an bayanların sıkça kullandığı brezilya fönüdür ortalama 6 ay ömrü var ve keratin uygulaması ile yapıldığı için saçı yıpratmak bir kenara dursun saçınızı onarır (ilk etapta biraz sertleşme oluyor saçta)
Brezilya fönü biraz uğraştırıyor bir kerede yapıp kurtulamıyorsunuz malesef 3 gün arka arkaya yapılması gereken bir işlem
Tabi son olarak biraz maliyetli bir işlem olduğunuda hatırlatmak isterim :)
3 kere kullandım bi sıkıntı olmadı ne kızardım ne bozardım sakal kral oldu kadife gibi....
Ama tabi demiyorum illa kullanın diye herkes kendi bilir....
Ulan ölücem mi nedir...
Bugün bu konu geçti kafamdan acaba uygulayan olmuşmudur diye sohbete girdim konu hort.....
sakalları 2 gün önce kestirdim kuaföre saolsun yanlardaki kabarıklıgı al dedigimde dalıyor makasla :D:D
gene kısalattı ama uzasın ilk seferde denicem gerçekden sonucu merak ettim =)
Ben ürünü bulur bulmaz denicem arkadaşlar before after yapar foto atarım görürsünüz. umarım yine biyerlerimi yakmam :D
ben de saça yapmayı düşünüyodum glatt ama yanma olayını duyunca vazgeçtim, gece rüyama girdi düşünün :D
sakalım bildiğin tel fırça gibi mübarek. ben de mi alsam napsam :) saç önemli değil de. sakalı çok seviyorum. uzayınca kıvrılıyor. aczimendiler gibi oluyor. düz olsa aşağı doğru uzasa ne güzel olur var ya
EDİT: nette fiyatı 50 liracivarında. doğru mudur bu? konuda daha ucuz geçmişti sanırım
Banada herkes aynısını diyo. ne bu suriyelilere benziyosun diyolar ama ben inat ediyorum. bide öyle görünme sebebi çember sakal olması. dudağımın tam altındaki yerde cücük var etrafı boş o yüzden minoxil aldım sadece oraya uyguluyorum. Bide glatt alıp bütün sakalları düzleştiricem yani bütün imkanları seferber ediyorum ama mutluluğa ulaşıcam :D İzmirde ürünü bulur bulmaz yapıcam :D
semi-hort:
kremi buldum aldım. sürdüm bekliyorum :d ne olacak merak ettim
Yorumları bekliyoruz
Dediğim gibi sakalına sürdükten sonra ( ben yüzüme bildiğin mala ile sürmüştüm sakal yanaklarıma yapışmıştı) tarak ile tara ama sakalın ne yöne çıkmasını istiyorsan o yöne tara, mesela çene kısmını boğazına doğru tarama yani yapıştırma! Çünkü kötü görünüyor...
Aşağı doğru aksın sakal...
Sonra fön makinasını 1. Kademede açıp yüzün yanmayacak yani sıcaklık çok gelemeyecek mesafeden 1-3 dakika tut, ilk kremin yüzünde durma süresi 15 dk olsun...
Sonra ılık su ile yıka ( hatta banyo yap :) ) sonra ikinci kremi sür ( aynı şekilde sakal aksın aşağı doğru) 10 dakika bekle yine ılık su ile yıka (yani duş al) sonra gör kadife sakalları ;) ......
sakal cidden yumuşadı kadife gibi oldu.
top sakal bölgesi cillop oldu. boğaz kısmı sanırım acemiliğime geldi. hala kıvırcık. :D ürün işe yarıyor da ben pek beceremedim sanırm :D
tüpteki kremin hepsini mi kullandın hocam?
uzun sakal kaşıntı yapar tezini çürütüyor mu peki?
Yok hepsini kullanmadım 3. Kullanışım ve hala bir miktar duruyor....
Boyun bölgesine sürmedinmi ? Bak boyun bölgesine sürüp çene bölgesini boyuna doğru yapıştır heryere yayılsın...
Sonra yanaklardan başlayıp tarayarak sakalı aşağı doğru akıt bilgisayarım yok olsaydı bi örnek gösterirdim sanırım kullananlar olacak ona göre bir örnek çekip koyarım....
Bu arada kaşıntı maşıntı yok şuan bildiğin 7-8 santime yakın sakal var terliyorum ama kaşıntı çok şükür yok....
sürdüm de, ya benim sakal çok sert gücü yetmedi, ya ben yanlış uyguladım, ya da tarama yönü yanlış :) bi ihtimal sakalım da yanlış yöne çıkıyor olabilir.
olmadı hafta içi yeniden kullanırım :)
edit: 7 santim sakal nedir yau :o benimki 2 cm civarı anca