Cemo alkollü tech sitesine girmiyo pampaaa:D
Printable View
Fazla uzamasın herkes samimi bu tarafta ortalık karıstırmaya dostluğu bozmaya gerek yok erdem usta 2 saate takar hepsini okan haberleşin akşama cıkalaım otobana boşver cumartesiyi hikmet abi ver gazı drag servise
bende bu kısmı anlamadım hepsinde benimde seninde telefonum var denemek isteyen bir alo deyip deneyebilir dibimizdeki adamın burdan konu açarak deneme talebi yollamasının anlamı ne oda ayrı bir dava reklamın iyisi kötüsü olmaz tamamda benim aracım üzerinden reklamsa amaç deneme bahane demekki çıkıosanız bu şartlarda bu akşam çıkın yoksa hiç uğraşamıcam valla
Tamam okan uzatmiyalim hepimiz arkadasiz dostuz sizler yazdikca muhabetle alakasi olmayan bi çuval insan bos bos ortam germek icin klavye basina geciyor.
Ben gun icerisinde erdem abiyle irtibata gecerim.
Dedigim gibi herkes arkadasimiz kankamiz abimiz problem yok.
Hee bi tek şu turbo mondeo lu elamani hic sewmiyorum :D
tamam güven sen irtibatı kur dediğim şekilde deneme yapacaklarsa bu akşam buluşalım deneyelim hiç cumartesini falan beklemeye gerek yok havada çok iyi cumartesi ne olur belli değil daha fazla uzamasına gerek yok konu silinsin bence denerseler videoları akşama ekleriz.
herkese keyifli forumlar
Ben anlamadım ki olayı 2 arabada 106 değilki kilo eşitleme yapmak istiyo bu arkadaş sende 1.6 ya düşür arabanı o zaman sacmalığa bak bence hiç bi 106 yı gecemediği için böyle bi bahane buldu kop geçer zaten deneme olursa izleriz
adamın biri para harcıyor atıyorum 200hp lik bir araba yapıyor
bir baska kişi tahmini aynı yontemlerle 170 hp lik baska bir araba yapıyor
170lik olan 200 kilo luk bir avantaj kullanarak kendini gecirtmiyor hatta bazı devirlerde hafifligin avantajıyla one bile cıkıyor
simdi son yıllardaki moda bu, 170 hp lik araraba 200lükten daha iyi oluyor
neden cunku aracı hafif birde ustune sokuyor birde ustune 220de biten sanzıman koyuyor
106 lar piyasaya bunu iyi alıstırdı, simdi biri cıkıp ole olmaz sole yapalım deyince işlerine gelmiyor
simdi artık millet yapacagını yapıyor harcıcanı harcıyor belli bir noktaya geliyor, baktıki yeterli gelmiyor hadi arabayı sokelim kilodan kazanalıma geliyor olay, cunku o kiloyu telafi edicem dedimi 20-30 hp eklemesi lazım belki arabaya, ozamanda kategorieler tamamen degişiyor ne motor hacminin anlamı kalıyor nede gucun
hafif olan direk avantaj saglıyor cunku
Hep bir kavga gürültü. Sakin sakin olmuyor bu işler sanırım.
şimdi de renoyla pejo kavgası çıkacak :D :D
yazılanı okuyorum sonra yazanın kullandığı arabaya bakıyorum hiç yanılmıyorum :)
takım tutar gibi marka tutma olayı bitmeyecek heralde, 2002ten beri aynı terane :)
Konu ne uzadı maşallah be. Yapın Şartları Eşit Çıkın Gazlayın gitsin.
106'nın sahibi yan koltuğu bırakıyor bagaja karşılık, gayet adil. Hala eşit sökük olsun diye takılmaya gerek yok bence. Denenir görülür, sağa sola ateş etmeye gerek yok. Okan zaten 106 killer'mış denilenlere göre. Denensin görülsün :) Maksat eğlence, egzozlar ateş etsin klavyeler değil bence :)
75-220 yerine her ıkınızın devırlerınde ayrı ayrı basmanız daha mantıklı degılmı
sonuçta ne motor hacmı ne kg nede şanzıman aralarınız tutuyor
Hikmet cubukcu okan tüfek cıkıyomuyuz bu gece ?
Dediğim şekilde deneyeceksek ben hazırım araba yatıyor garajda bir alo yeter.
Konuyu uzatmaya gerek yok güvene yada bana ulaşabilirler telefonla bugün çıkacaksak çıkalım burdan deneme talebi bile başlı başına saçmalıktı zaten konu silinebilir numaralarımız burda konu açan kişidede araç sahibindede var bu şekilde reklama gerek yoktu