Maşallah Hikmet abi güzel denemeler kazasız belasıZ
Printable View
Maşallah Hikmet abi güzel denemeler kazasız belasıZ
Bu 106 larlada bi deneyen benim la nie kimse denemio okdr yapili 106 var typer lar s2k lar neden yanasmio denemeye :)
Kazasız belasız denemeler olur inşallah.
http://images1.wikia.nocookie.net/__..._amazement.gif
Kop 106 körfez dragları için hazırlandı söküklük konusuna takılma faZla okan sen zaten denemek istiyordun yanlış hatırlamıyorsam bu araç ile....
üst postunda'da alayına gider diye belirtmişsin dewirleriniz konuşulur camcar aracı ben olucam videoların net olması için sen tabikide kameranı koy hiçbir şekkilde kimsenin aklında soru işareti kalmasın
Okanin kakasi gelmis isteklere bakilirsa :)
Bundan sonra boyle aga daha onceki 106 denemeleri ve bahaneler sonucu karar almistim bunu kop kac vs vs icin deil 106 larin hepsi icin soyluyorum denemek isteyen 106 varsa
Esit sekilde sokulu olcak sadece koltuklar
75 te oturup 220 de birakcam
Cam car vs vs gibi sacmaliklar istemem
Corluda arkadas bu yuzden kaza yapti herkes bilio
Iki aracta icerden kamera ceker
Gerekirse 2 kiside olur benim icin sorun yok
Ha biz ona hazirladik araci buna hazirladik diosaniz
O hazirladiginiz yerde deneyin araci pist deil yoldayiz
Itirazi olan varsa denemeyiz olur biter oke ;)
Kınından çıkmış Kılıç gibiyim.trakya bölgesi olarak yarışımızın konuşması lazım.kardeşim Okan daha yarış başlamadan kilolardan ,viteslerden ,basmalardan bahsediliyor.gerek yok bu muhabbetlere.basılır görülür sonuçta biri 2.0 biri 1.6. Olması gereken neyse o olacak.bu arada Erto kardeşimin dediği gibi araç drag için hazırlandı.falan filan olmasın basalım Türkiye izlesin ...
Köylü, misafir kabul etmeyiz demez, konacak konak yoktur der..
kazasiz belasiz denemeler oncelikle.. KOP izmirden zimba gibi gitti çorluya :) sokukluk fln konusulur anlasilir sorun degilde 75 te oturup 220 de birakma konusuna takildim.. 1 den fazla deneme mutlaka olacaktir. ilkinde 75 te basarsin 2. de 65 e dusersin yanilmiyorsam kop ta 13-59 var 75 yuksek kalabilir ama iki aracin devrindede deneme yapilmasi gerekir. gerci hikmet 75 tede basar sorun etmez ama karsi taraftan bu kadar net ifade olmasina sasirdim. son olarak 220 derken f7r in kadranina goremi?
Kop 106 ya 200 TL basıyorum . mangırları görelim :D
Aydan Reis i tanıyorum ama seni çıkartamadım neyse sorun yok kardeşim.manken ozan mısın sen?
valla arkadaşım şöyle bişi var belki daha önce takip etmişindir istanbulun en hızlı 106 larıyla denedim ki bellki sende kıyas almak için benle denemeyi tercih ettin eyvallah deneriz ama denemelerden sonra dönen saçma muhabetleri herkes okudu bahane dediler vs vs dediler bende bunlar olmasın diye 2-3 tane şart koydum aracınızı ne için hazırladınız bilemem benim aracım günlükte kullanılıyor yukarıda şartlarımı belirttim bunlar denemeden sonra dönecek saçma muhabetleri önlemek için sadece uyarsa dediğim şekilde deneriz denemede çorlu içinde değil otobanda çorlu gişelerden çıkarız burgaz gişelere doğru çıkar rahat rahat tehlike olmadan basarız sağda solda cam car vs işi olmayan araçları istemem başka denemek isteyen varsa bekler sırasını onlada deneriz cumartesi aracım muayeneden geçecek muayeneden geçmiş şekilde günlük kullandığım şekilde gelecem yanınıza bilgin olsun sadece yan koltuk ve arka koltuk sökük olcak harici bir söküklükte denemem :icon_tup:
Arabalarin hacimleridemi yada ozellikleride esitki yok sokuklugude esit olcak diyosun :) sictin siviyosun bence