senden izin alarak yazcak değiliz. sen değilmisin gelip denerken tünel yapan :D
Printable View
Oldu olacak, noter alın yanınıza. :) 106 devrinde basar, f7r devrinde basar, aynı devirde basılır iki araç sahibi de aracını görmüş olur. Dönen polemikler çok saçma.
ss f7r ı gerçekten tebrik ediyorum bıkmadan usanmadan herkesle deniyor.oda olmasa video izleyemicez :)
Ertuğrul hard söküklük var yada yok bilmem benim için hard söküklük fiber olayına girmekle başlıyor zaten
aracım muayeneden çıkıp gelecek döşemelerinden tut bagajına camlarına kaputuna kadar takılı orjinal yan koltuğum ve arka sırtlığım sökük olacak 106 dada koltuk harici bir sökük yer görürsem denemem bu kadar basit neyi uzatıyorsunuz hala anlamadım ? Zaten orjinalden benden 150 kilo hafif bir araç hala sökme derdinde olmanızın anlamı nedir ?
KOP42 için konuşuyorum.aracın geçmişteki sahibinin ve ustalarının ellerine sağlık.
Çok güzel şeyler yapmışlar.
Ama biz ekip olarak aracı sil baştan yeniden yaptık.
Mütiş eksikler tespit ettik ve farklı dokunuşlar ekledik.
Geçmişe mazi derler...Adı üstünde geçmiş :D
Önümüze bakalım ve şimdiki zamanı yaşayalım.
KOP42 vizyonda :icon_tup:
Emeği geçen DRAG SERVİS, CEYHUN BALKAYA, ÇAĞLAR AYVERDİ, AYDAN FİLİZ, ERKUT ALICI ustalarıma sonsuz saygı ve sevgilerimi iletiyorum.
Ya okan senin anlayamadığın noktada zaten kop106'nın draglar için hazırlandığı adamlar seninle denicek diye eşit agırlık olsun diye tartıdan onay alıp arabayamı taksınlar muayneden geç denemek istersen hbr ver takıldığım bişey yok benim anma uzadı konu bee
fiber olayınada gelince sadace arka bagaj kapağı fiber
RR king
Kendisi atar yapinca faceten iyidi burdan atar cikinca sokukluge oraya buraya sarmaya basladi en hizlisi gelsin diyodu zamaninda onada bi bahane buldu simdi bunada buldu
kardeş tamam muayenen olduğunu bilmiyorduk.istiyorsan erteleyebiliriz.
yalnız farkındamısın bilmiyorum ama araban hakkında bugüne kadar olumsuz bir yorumda bulunmadık.
106 lar hakkında sürekli bir eleştri, sürekli bir karalama vs vs .
Yakışmıyor sana...
sonuçta herkesin kendi arabası ister keser ister biçer.ruhsat sahibinden başkasını ırgalamaz :icon_wack
ayrıca şu konuyada açıklık getirelim.Deneme talebini evet biz açtık.Araba Çorluya geldiği günden beridir gönderme yapıyorsun,bilmediğin araba hakkında yorumlarda bulunuyorsun,deneme talebi faceden vs vs arkadaşlarımızı arayarak haber yolluyorsun.Arabayı aldığımız günden beridir dokunmadığımız nokta kalmadı.Araba ciddi sıkıntılıydı.Komple motor ,şanzuman ,elektrik tesisatı yeniden toparlandı.Bu da bizim için biraz zaman ve nakit aldı :D Şimdi hazırız ve biz denemek istiyoruz.Aracın yapımında emeği geçen DRAG SERVİS,CEYHUN BALKAYA,ÇAĞLAR AYVERDİ,AYDAN FİLİZ,ERKUT ALICI abilerime sonsuz saygı ve sevgilerimi iletiyorum
Okanın konular hep bomba hep renkli
obowwww denemeden ne hale gelmişiz :) denenirse ne olur acaba :)
yaw arkadaş neyi uzatıyorsunuz anlamıyorum kaçıncıya yazacam bilmiyorum aracı eşit söküklüğe getirirseniz denerim bizim araç sökük olduğu için yürüyor diyorsanız drag için hazırladık biz diyorsanız gidin drag yapın arabanızla yani kimseye zorla deneme yaptırmıyorlar dimi size kimse araca ekstra bir ağırlık alın yada aracınızı f7r ağırlığına getirin demiyor altı üstü sökecekseniz sadece koltukları sökelim araçlarımızı deneyelim görelim dedik siz burdan konu açıp faceden heryere yazıp deneme teklif eden değilmisiniz ? Benimde cevabım açık ve net uzatmanın mantığı yok aracın söküklüğüne güvenipmi deneme teklif ediyorsunuz siz ? zamanında evet söyledik deneyelim deneyelim diye yıl geçti nerdeyse her teklifimizi geri çevirdiniz ama çorluda denemelerinizin videolarını koyup duruyordunuz kop kop diye ozaman siz aracımızda şu eksik var bu var deyince biz bişi demedik şimdi siz deneme gönderince eşit sökelim dedik diye bunlarmı söyleniyor bize pess