jokey i alıp çorluya mı gelelim napalım anlamadım ki ya çöp möp " hikayeler dönmüş neyse araç sahibi deyilim ama en son yapan olarak yazarım roll bittikten sonra![]()
Önceden gelen bir atar&gider yapılmışlığı varsa bilmıyorum ama denemeden önce arkadaşın kabul etmediği şeyleri söylemesi gayet normal. 3.şahısların gaz vermesi de komik.
Denemek isteyen taraf da bu arkadaşın şartlarını kabul etmeyebilir , denenmez olur biter.
Denenip video çekildikten sonra öyleydi böyleydi tartışmak daha saçma.
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
ahahahah olay çorlu-burgaz savaşına dönecekbence hiç denemeyin, herkes bahanesini hazırlamış geçildiği zaman söylemek üzere..
bizde savaş mavaş olmaz kardeşim sen merak etme sürekli o tayfa buraya gelir bizim tayfa oraya gider denemeler yaparız yapıyoruzda zaten ama benim bundan 1-2 ay önceden söylediğim buraya yazdığım şeyler var sadece onları yazdım ha bundan 1-2 ay önce deneme teklif edilseydihiç umrum olmazdı nitekim istanbuldakilerde bile teneke gibi 106 larla denedim geldim çorludada denerdim ama denemelerden sonra dönen muhabetler beni bu şartları koşmaya mecbur etti çünkü denedikten sonra sen bu kadar söküktün bende böle olsaydım şöle olurdu sen burdan basarsan böle olurdu gibi saçma bahaneler başlıcak 2-3 tane kafasızda denemeseydiniz ozaman falan diye ortalık karıştırcak az çok bilenler bilir zaten bunda gocunacak bişide yok altı üstü sökeceksek eşit sökelim öyle gazlayalım dedik illa araçları tenekeye çevirmeye gerek yok aracını görmek isteyen için sorun olcak bi konu değil bence![]()
106 da hem kısa var hemde 106 nını devrinde basmak çok adil olurönce 106 nın devrinde basılsın sonra meganın devrinde basılsın olsun bitsin yoksa bu iş cukka olur
![]()
bu deneme 9. sayfada biter kimsede denemez bahane çok boşverin..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
4. Okan'ın yeni rolling şartnamesi
bundan böyle hiç bir 106 75'ten aşağı basmayacaaakkk
hiç bir 106 kaput bagaj fiber yapmayaacaaakkkk
106 lar 220 den önce bırakmayacaaakkkkk
kop ile denemeden sonra yeni maddeler eklenir coming soon![]()
iki sevdiğim adam, iki nokta koyan yorum![]()
okanın bu güne kadar şart koştuğunu görmedim adamın dili yanmış ki bişiler istemesi normal, extra bişi dememiş, söküklük eşit olsun demiş,
bence söküklük eşit olsun devirler iki aracın devrindede basılır,
bide bence çorlunun çevre yolunda denemeyin, çıkın mis gibi otobanda basın kafanız rahat olsun,çünki izlemeyede bir sürü araç gelicek curcuna olur..
herşeyden önce kazasız belasız denemeler beyler ..
yaw erbin sen hala ne ötüon burda polemik yapıon ya senin gibi tipler yüzünden denemelerden sonra böyle saçma muhabetler oluyor zaten
sen değilmisin adamım burgaza gelip millete arabamı görcem deyip kısalı arabanla burdaki araçlara 2 de 50 bastırıp bastırıp videosuz deneme deyip araca gizli kamera koyup çekim yapıp internette izinsiz video atıp reklam yapan ?? sen bu konuda konuşacak en son kişisin şimdi bi susta adam gibi adamlarla anlaşıp denememizi yapalım oke zaman çalma boşa burda
f7r ı ogunmisirla tanımıstık kayboldu gitti sonra
kop42de Onurdan sonra bilmiyorum değiştimi bişey, acıtabilir magicin 106sından sora
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)