Flomax 5 ay kullandım yan etkilerden bi yana sıkıntı yoktu.
Printable View
Flomax 5 ay kullandım yan etkilerden bi yana sıkıntı yoktu.
Kırkkilit otunu denemiştim ve faydasını görmüştüm.Allah yardımcınız olsun.Geçmiş olsun.
biraz konu hortlatmak gibi olacak ama rowatinex kullanan sonuclarini alan var mi?
doğal yöntem olarak greyfurt suyu öneririm.
Yazıldımı bilmiyorum ama şantiyede bir abimiz var çok çekmiş çok şifa aramış böbrek taşı ağrısına. Kiraz sapını çay gibi demleyip içmiş şifa olmuş onu. Bu mevsimde kurutulmuşu aktarlarda bulunur diyor kendisi.
babam sıkıntı çekiyor, internette araştırmadığımız şey kalmadı bakalım artık, avokado yaprağı mısır püskülü kiraz sapı maydanoz falan ne varsa karıştırıp içireceğiz.
işin özeti sanırım, bu bitkiler hep idrar söktürüyor. taşı düşürmek için bol bol böbrek çalıştırmak lazım sanırım, Allah tüm böbrek taşı ağrısı çekenlere yardımcı olsun.
Geçtiğimiz baharda babamda aynı problemi yaşadık. Ve yaşlı bir teyzenin tavsiyesi üzerine iğde suyu ile 1 haftada söktü attı ne varsa. Yarım kilo kadar iğdeyi tencerede su ile kaynattık. İğde ile kaynayan tencerede ki suyu düzenli olarak sabah-öğle-akşam yarımşar litre, içebiliyorsa daha fazla içti. 1 haftada çözdü bizim problemimizi, denemenizde fayda var.
bol bol su icmek iyi gelir ;)
yogurt suyu tavsiye ederim bol bolda su tüketin
Kocaeli Gölcük- Alimezar köyünde şifalı bir su var Türkiye nin dört yanından millet geliyor su alıp gidiyorlar taşı ve kumu döktürüyor tavsiye ederim.
Allah Sabır Versin.
Dostum 3 sayfanın tamamını okudum ve anladımki bende böbrek kumu dökmüşüm :D Bir gün uykudan uyandım wc'ye gittim sonra idrar çıkarken sanki tıkanmış gibi zorlandı idrarımı yaparken klozetten ses geldi çıt diye bir kaç tane siyah-kahverengi bir şeyler gördüm uyku sersemi çok küçük ama aldırış etmedim. Arada sırada böbreklerim hafif hafif ağrır sızlardı bende üşüttüm derdim ama değilmiş demekki. Uzun lafın kıssası çok geçmiş olsun. İnşallah bir çözmü yolu bulursun bir an önce. Allah daha kötüsünü vermesin.
araba ne kadar çok sekerse o kadar iyi acayip rahatlatıyor onun dışında çözüm bulamamıştım ben aşırı ağrım olduğunda karışık iğne vurduruyordum tertemiz oluyordu :D
çok şükür dün akşam taş düştü, pazar sabahı başlayan ağrı; 2 günde düştü.
rowatinex fayda verdi ciddi manada, böbrek taşı şikayeti yaşayanlar doktoruna danışarak taş ağrısı olmasa da kullansın taşı ve taş oluşumunu engelleyen yapısının olduğu söyleniyor.
Herkese geçmiş olsun
rowantinex ufak 4mm taşlara kadar yararlı sanırım , 7 mm taşa 3 paket kullandım fayda etmedi.
Bundan tam 1 sene önce bende şiddetli bir ağrı ile hastaneye gitmiştim. Nur topu gibi 7 mm büyüklüğünde böbrekte taş olduğunu öğrendim. Bu süreç içerisinde sayısız yöntem denedim taşı kırdırdım, avakado yaprağını kaynattım içtim ona keza kıraz sapı suyu , mısır püskülü suyu ot kök bira derken bir fayda görmedim tabi 1 2 ay böyle ağrı sızı eşliğinde geçti . Geceleri acile gidip iğne yaptırmalar filan da cabası sonra bir abimin tavsiyesi üzerine eczaneden ROWATİNEX aldım. İlacı kullanmaya başladığınızda ağrı sızı hiçbir şey kalmıyor. 10. gün 7 mm taş önce mesaneye bir kaç gün içinde de tamamen düştü. Çevremde taş ağrısı çeken bütün eş dosta da tavsiye ettim. Gözünüz kapalı bu ilacı kullanabilirsiniz.
Karaciğer yağlanmasının kontrolüne gittim bugün. Yağlanmadan eser yoktu ama sol böbrekte 8.5 mm böbrek taşı var dedi haydi buyur. Hiç ağrı sızı yapmadı şimdiye kadar .
Önlemi şimdiden mi alalım ? Üroloji uzmanına mı görülelim ? Rowatinex içmeye mi başlayalım? Allah kimseye yaşatmasın , herhalde çok dertliymiş.