Zaten başka bir şeyi de yok (güzel birkaç piknik alanı dışında :D) ben Maraş'tan Antep'e gelince Avrupa görmüş gibi oluyorum :hahaha:
Printable View
Kiev ulusal teknik universitesi. Git oku, butun avrupa ve amerikada gecerli diploman olsun muhendislik falan baraji gecen giriyor. Kievdesin zaten, hatunlar ya da ortami anlatmayayim. 5 yil degil 8 yilda da bitirirsin, bitirince kosturmana bagli dunyanin her yerinde is bulursun, bana da bir hayir duan yeter :)
yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum neden bosna hersek neden yurt dışında bir okul düşünüyorsun. kiev de burgaristanda kıbrısta viana da azerbaycanda farklı ülkelerde okuyan arkadaşlarım var gidiş amaçları belli senin gidiş amacın nedir. Diploma alıp geri gelmek mi farklı bir hayat tecrübesimi dil öğrenmekmi eğitim kalitesi cok iyi olduğunu düşünmen mi yada türkiyedeki özel okullardan daha düşük fiyatta olmalarımı ayrıca yurt dışında türkce eğitim almak o da biraz garip geldi açıkçası bu arada inşaat müh son sınıf öğrencisiyim bu sorular zamanında benim aklımdan geçti yurt dışında okumayı bende düşünmüştüm ve araştırmıştım.
bosnada arkadaşım var ilk bulgaristanda başladı orda yapamadı bosnaya geçti bulgardan sonra bosna cennet geldi demişti.
Yüksek lisans üni fiyatları ne kadar :D
Kiev isini bana biri bilgilendirsin
3 sene önce bende iusta okuyordum hazırlıktaydım maddi durumlardan dolayı dönmek zorunda kaldım ordaki arkadaşlarla hala görüşüyorum okul çok büyümüş bizim zamanımızda tek bina vardı :) araba kiralayıp mostar travnik belgrad filan yapılırdı haftasonu başkada yapılacak çok şey yoktu şu an nasıl bilmiyorum.Şimdi git deseler 1 dk düşünmem giderim :) ayrıca orda Türkçe eğitim veren bir üniversite açılmış geçen reklamlarını gördüm fiyatları şaka gibiydi bir araştırmak lazım ama ingilizce eğitim her zaman iyidir.Ben 7 ay gibi bir sürede baya akıcı şekilde öğrenmiştim hocalar yabancı olunca mecbur öğrenmek zorunda kalıyorsun.ORalara gidip Türkçe eğitim almak gereksiz olur bence.
guvenli bi ulke fakat soyle bi ornek veriyim
tum yollar gitgel tek serit
buyuk sehirlerde 3sert gitgel
ancaaak aksam 10dan sora sokakta araba bulamazsiniz :D
ya bilmiyorum bence gelme acik soyluyorjum
3sene turkdiliedebiyati okudum birktim uniyi,dersler lise sevigesindeydi oyle diim..
3turkce 4 bosnakca hirvatca dersim vardi oyle htrliorum..
+ olarak kizlari guzel diyenler sirbistana bi ugragin derim. burda hepsi koylu+biyiklari var :hehe: tercih meselesi seviyosabiz ayri hahauahaauah
dayanamadım kusura bakmayın
:hehe::hehe::hehe:
2014 eurovision birincisi
http://rasyonelhaber.com/yeni/depo/h...aberduQS1s.jpg
öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Amacım üniversite okuyup meslek edinmek. Okul Türkçe-İngilizce olsun hiç farketmez ben artı dil kesin öğrenicem.
Liseden mezun olalı 3 sene oldu defter kitap açmadan bi puan yaptım. Önümüzde ki sınava girincede büyük ihtimal %25 burs kazanıcam. Fiyat olayı beni en çok çeken sebeplerden biri neden diğer ülkeler değilde Bosna sorusunun cevabı tam olarak bu.
Espri amaçlı kız muhabbeti dönüyor, tabiki hepsi şaka. :) bu kadar tırıvırı sebeple okul yazan varsa kendine yazık eder diye düşünüyorum. ben hayatımı 2 senedir ciddi boyutta enine boyuna değerlendirdim oldukça uzun bi boşluk süresini bu şekilde değerlendirdim. Ben artık toplum içinde karakterimle gördüğüm saygıyı , güzel bir meslek sahibi olarakta görmek istiyorum.
Yanlış anlaşılmadım inşallah, ukalalık felan yapmıyorum kesinlikle samimice yazıyorum. Gidiş amacım tam olarak işte bu.